Fijne communicatie, mooi product.

Communicatie gaat vlot en bestelling naar wens gemaakt en geleverd.

goed overleg gehad. mooie sokken.

In het begin goed geholpen met een eigen design, waar Sock Factory een passend design voor op een sok van heeft gemaakt. Na een paar tweaks kwam daar voor ons het perfecte design uit een hebben we een proef besteld. De kwaliteit beviel erg goed en weet hebben gelijk doorgepakt op een grotere batch. Contact gaat erg snel en is fijn! Levering ging ook goed en ook hierover ben ik goed geïnformeerd. Alles is erg positief bevallen en ik kan Sock Factory zeker aanraden!

Vlotte, vriendelijke service en goed resultaat!

De afhandeling van de vragen en offerte zijn vlot verlopen met vriendelijk contact. De sokken zitten lekker, zijn top kwaliteit en bevallen goed. Aanrader!

Kleine miscommunicatie, fantastisch opgelost

Prachtige sokken laten ontwerpen en maken hier. Er ging wat mis in de communicatie over de maten, maar dat heeft het bedrijf fantastisch opgelost met een kosteloze en snelle nalevering.

Hele goede service

De site is heel gebruiksvriendelijk. Daarnaast is de service top! Aardige en meedenkende mensen en daarbij ook een snelle reactie.

Een week voordat ik gepersonaliseerde sokken nodig had een offerte opgevraagd. Ondanks de last-minute aanvraag in de drukke decembermaand is dit super opgepakt en werden de sokken voor de uiterste leverdatum geleverd. Erg tevreden over het snelle schakelen en uiteraard het resultaat!

Fijne klantenservice en snel geleverd ondanks drukke feestdagen

Ik ben heel fijn geholpen door Marco met het design van onze bedrijfssokken. Hij dacht goed mee en reageerde zeer snel op mijn vragen en wensen. Het is zelfs gelukt om de sokken op tijd voor onze kerstviering binnen te krijgen ondanks de drukte!

Fijn contact

Goed contact en konden snel schakelen om aan mijn wensen te voldoen

Goeie kwaliteit

Wij waren opzoek naar een leuke einde jaars gift en Via google bij deze sokken leverancier terecht gekomen. snelle en duidelijke reactie via de mail en we zijn super blij met het eind resultaat.

Great experience: quick service, excellent quality!

Marco and the Sock Factory team made our entire company socks within 2 days. They made the visuals beautifully and the socks are very high quality!

Top service, snelle levering, goede kwaliteit

Ik belde last minute maar dat was geen probleem. Top gedaan!

Fijne communicatie en snelle levering!

Fijne communicatie en een snelle levering was mogelijk.

Goed meegedacht en snelle levering

Moest voor de kerstdagen binnen zijn dus er was spoed, hier reageerde Marco goed op en zijn heel blij met het resultaat!

Een fijne samenwerking.

Mooi ontwerp, volledig geproduceerd in Nederland en een prettige, persoonlijke communicatie. Een fijne samenwerking.

Het contact met Marco was top!

Goede kwaliteit sokken en werknemers!

Geweldige service & sokken!

Vanaf het eerste contact tot aan de levering van de sokken liep alles soepel. Er werd goed gecommuniceerd en meegedacht met de deadline die we hadden. De sokken zijn van super goede kwaliteit en zijn bij iedereen in de smaak gevallen.

Het was hele goeie service.

Hele goeie service vanuit Sockfactory. Daardoor konden we last minute nog dingen veranderen en toevoegen.

Goede kwaliteit en snelle service!

De sportsokkenvariant is een mooie dikke kwaliteit stof en het ontwerp ziet er tof uit. De levering was snel en het contact en de service was prettig.

Fantastisch bruiloftsbedankje!

Heel prettig contact, vlotte levering, mooie sokken - aanrader dit! Onze gasten waren ook erg enthousiast!

Goede kwaliteit, snelle service, fijne mensen!

Ik heb vrij last minuten sokken met een logo besteld en Marco en zijn team waren super fijn en snel in de communicatie. Dachten goed mee, stuurden heldere voorbeelden en binnen no-time had ik de sokken binnen. Super en nog leuker: dit in hartje Den Haag!

Prachtige sokken!

Super mooie sokken, fijn contact en snelle productie. Helemaal goed. Ik zou uitstekend als score doen, als er ook nog kaartjes met maten per sok aan zouden zitten. Net wat praktischer dan verpakt per 10.

Amazing!!

I ordered personalized socks with our company logo for a team goodie bag, and they turned out amazing! The quality is great, the logo looks perfect, and everyone loved them. The whole process was smooth thanks to Marco's and the result was even better than expected. Highly recommend!

In een woord GEWELDIG

Marco heeft mij over de afgelopen weken enorm geholpen! Ik had twee grote bestellingen, die bijna per dag wisselden door veel onzekerheid vanaf mijn kant. Marco reageerde snel en hielp mij bij elke vraag die ik had. Wat ik onwijs prettig vond, was dat hij kwa garen heel erg met mij meedacht en zelfs foto's stuurde van het artwork online uitgeprint op tafel met de garen die gebruikt gingen worden, zodat ik goed kon zien hoe het eruit kwam te zien. Toen ik uiteindelijk de doorslag kon geven stonden de sokken 3 dagen later op de stoep. Marco en de Sockfactory blijven vanaf nu mijn vaste adres voor al mijn bestellingen. Ik ben onwijs te spreken over dit bedrijf en de service die zij verlenen. Absoluut 5 sterren!

Top service, snelle levering

Het contact was prettig en snel. De sokken zijn van goede kwaliteit. Heel tevreden.

Dophei 7

2498 BA Den Haag

070 22 11 465

Over Sock Factory

Unieke sokken voor jouw merk. Wij leveren topkwaliteit sokken (van sportsokken tot werksokken) en alles van Nederlandse bodem! Samen kijken wij hoe de door jullie gewenste opdruk het beste op de sok kan worden verwerkt. Kom je er dus niet uit, aarzel dan niet en neem contact met ons op via [email protected] of bel 070-2211465 en wij helpen je graag verder.