Fout

Toen ik het thuis kwam zaten er vouwen in en ik had gebeld, wel lastig maar had paardagen erna nieuwe gekregen daarom 4 sterren. Mvg, Ringo.

Gewoon super

Tweede keer dat ik de spiegel raamfolie bestel , heel goed resultaat met het temperatuur verschil , daar ik de hele dag de zon op de ruiten heb . Een aanrader !!

Prima spul

Goede omschrijving, makkelijk te monteren, goede kwaliteit

Mooi

Alles zoals beloofd. Enkel.de plaatsingsinstructies klopten niet omdat de films opgerold opgestuurd werden in een kleine koker.

niet naar behoren

De raamfolie is niet reflecterend en er kan nog steeds door het raam gekeken worden.

Goed afgehandeld

Ik had brons folie besteld maar kwam erachter dat dit niet helemaal verblind aan de buitenkant als er licht binnen aan staat! Dat was wel de insteek van mijn aankoop! Dus gebeld en uitgelegd wat mijn probleem was! Werd goed opgepakt door Frank en kon voor de helft van de prijs een rol melkglas bestellen en dan moet ik nog opplakken. Al met al tevreden denk ik!

Goed product

Makkelijk aan te brengen