Fijne producten en goede service.

Mijn producten snel en heel netjes verpakt thuis gekregen. Samen met een paar testers, een presentje en een persoonlijk kaartje. Hartelijk dank!

Wat een fijne webshop is dit

Wat een prettige webshop is dit. Snel bezorgd en super leuk verpakt! Echt een cadeautje !

Geweldige service!!

Fantastisch! Mooi ingepakt, het is echt een cadeautje om uit te pakken. Hele snelle service, kan het iedereen aanraden!

Snelle reactie en heerlijk product wat ook echt werkt.

Goed en duidelijk advies. Snelle levering (ophalen) en een heerlijk goed werkend product. Bedankt.

Erg enthousiast

De website is fijn en overzichtelijk. De producten hebben echt geholpen om mijn huid te verbeteren!

Enorm tevreden

De bestelling werd snel ingepakt en stond dezelfde dag nog klaar. Ben ook erg tevreden over de producten en het advies die ik kreeg

Je krijgt altijd wat leuks bij de bestelling. Verder had ik mijn bestelling ook binnen een dag binnengekregen. Wat heel fijn is.

Perfecte service!

Het pakketje was super snel bezorgd en de producten zijn van erg goede kwaliteit. Ik ben er super blij mee!

Duidelijke website

En snelle levering

Mooie website, snelle levering.

Fijne webshop om te bestellen

Uitstekende service en snelle levering.

Alles wat ik besteld had kwam heel snel, was mooi ingepakt en er zat een leuk kaartje bij.

Snelle levering en verzorgde verpakt!

De ontvangst van mijn bestelling voelde als een kadootje krijgen, zo mooi met aandacht was de zending verzorgd! Dank daarvoor!

Snel geregeld en heel fijn product.

Fijne webshop en snelle bezorging

Het product is snel geleverd en Dehuidspecialistshop is een webshop waar alles klopt. Overzichtelijke informatie, en producten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Je merkt dat hier vakkennis en passie achter zit. Bestellen gaat soepel, verzending is snel en elke bestelling komt met iets extra's. Kort gezegd: een professionele, betrouwbare webshop die met zorg werkt en waar je als klant echt gezien wordt. Een aanrader voor iedereen.

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Had een bestelling gedaan, mega goede service, en hele lieve medewerkers!

Snelle verzending, en kreeg een heel lief cadeautje bij mijn bestelling

Ik vond het geweldig.

Ik vond het geweldig en het resultaat is super!

Geweldig!

Zeer ervaren, vriendelijk en professioneel!

Snelle verzending

Duidelijke productinformatie en fijne producten

Fijne webshop

Prettig advies!

Altijd fijn!

Altijd fijn om hier weer te komen voor mijn huid. Goed en professioneel geholpen.

Super webshop

Uitgebreid en snelle levering

Fijne , overzichtelijk webshop

Snelle , goede service

Duidelijke webshop

Super heldere webshop

Fijne klantenservice en ik kreeg een leuk kadootje bij de bestelling. Uitgebreid assortiment

Dorpsstraat 66

1901 EM Castricum

Over Dehuidspecialistshop.nl

Onze missie is om jou te voorzien van een zorgvuldig samengestelde collectie huidverzorgingsproducten die voldoen aan de diverse behoeften van verschillende huidtypen. Of je nu op zoek bent naar producten voor een gevoelige huid, anti-aging of gewoon dagelijkse basisverzorging, wij hebben alles wat je nodig hebt. Bij de Huidspecialistshop geloven we in transparantie en eerlijkheid. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ingrediënten, effectiviteit en duurzaamheid. We werken samen met gerenommeerde merken die dezelfde waarden delen als wij. Bij elke aankoop bij de Huidspecialistshop kun je erop vertrouwen dat je investeert in producten die goed zijn voor jouw huid en goed voor de planeet.