Aardbei milkshake is echt een aanrader!

Super lekker de aardbei milkshake en lost goed op in de shaker!

Clear whey tropical is een tropisch feestje!

Clear whey tropical heeft mij echt verrast. Het is gewoon is een tropisch feestje! Voeg ijsklontjes toe en je drinkt het weg als een verfrissend koel drankje. Would recommend!

Geweldige service en top producten

Probeer het zelf!

Top producten

Al verschillende dingen gekocht bij sb32nutrition Zoals de proteïne ijskoffie die zowel met melk als water heerlijk smaakt(mijn voorkeur is water) en de verfrissende clear whey in zowel topical als peach zijn heerlijk. Gisteren is de proteïne shake in de smaak pistache binnen gekomen, ik ben benieuwd hoe die smaakt maar als het dezelfde kwaliteit heeft als de andere producten gaat het vast goed smaken.

Overzichtelijke site met goede producten! Daarnaast was het snel geleverd!

Top spullen met top service

Snelle levering en top producten zeker de ijs koffie is chill omdat er ook caffeine in zit.

Een fijne en snelle ervaring

Het was heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Een duidelijke uitleg bij de producten en een zeer snelle levering.

Super snel

Super snel geleverd. Prima verpakt. En dat voor een degelijke prijs.

Hoe leuk en fijn is het dat je sportschool een eigen nutrition lijn heeft! Het is altijd op voorraad, er is een ruim assortiment, heb je vragen kun je die stellen en je kunt het meteen vanuit de sportschool mee naar huis nemen.

Een goede ondersteuning voor de spieren

De creatine doet wat het moet doen. Lost zeer goed op in water, heeft geen bijsmaak en doet wat het moet doen.

Lekker van smaak. Niets is to much

Zeer goede producten. Je proeft dat er niet genoegen wordt genomen met een matige 6.

Heerlijke smaak, vult goed en een perfecte toevoeging aan je gym-supplementen!

Deze whey aardbei milkshake heeft echt een fantastische smaak en is een geweldige toevoeging aan je supplementen voor de gym. Met magere melk wordt hij heerlijk romig, maar zelfs met water blijft de smaak top. Daarnaast vult deze shake ook goed, wat perfect is als je laag in je calorieën zit. Ideaal voor na je workout of als eiwitrijke tussendoortje!

Prijs/ kwaliteit is top!

Sinds de start koop ik al producten van SB32. Ik kan er kort over zijn, het zijn stuk voor stuk top producten!

Goeie smaakvolle producten.

Het zijn goeie producten die je in je eigen favoriete smaak kan kopen. Als ontbijt maak ik een eiwit Shake met rood fruit en oatmeal heerlijk fris om de dag mee te beginnen. In de avond een schep eiwit poeder door mijn kwark met gemengde noten. De kers op de taart voor het slapen gaan.

Lekkere keuzes en fijne verpakkingen

De zakken van pro whey zijn top om op te bergen! Veel keuze qua lekker smaken voor alle supplementen, ideaal om alles weer in 1x op voorraad te halen.

Hele goede producten

Al heel wat producten gekocht en alles is van hoge kwaliteit en dat voor een mooie prijs!

Perfect!

Snelle goede service. Prijs is goed. Klant is koning.

Uitstekende supplementen!

De producten van sb32 vind ik fijn om te gebruiken. Dat komt door de lekkere smaak,structuur en prijs!

de beste eiwitshake!!

Ik gebruik zelf de aardbei eiwitshakes. De beste die er is!! Prijs-kwaliteit zijn top.

Top producten

Super lekkere producten ! Ik gebruik zelf de eiwitshakes aardbei en banaan , de creatine en sinds kort de nieuwe ice tea drank vol eiwitten . Allemaal heel makkelijk te maken in een mixer en/of shake beker

De lekkerste koffie shake die ik heb geprobeerd !

Ik probeer altijd ijskoffie varianten uit. Deze is voor mij de beste en de lekkerste. Vooral ook de caffeine boost. Absoluut een aanrader. Ijsklontjes erin en geniet in het zonnetje van een heerlijke ijskoffie! voordeel -= deze koffie bevat eiwitten.

Echt en eerlijk, goede prijs verhouding

Kwaliteit en niet duur. Geen onnodig toevoegingen

Tof bedrijf!

Sinds de start van SB32 Nutrition koop ik al de producten in de sportschool. Eerst begonnen met super lekkere eiwit milkshakes en inmiddels verkocht aan de Clear Whey limonade. Verpakkingen zijn top en ze zijn continue aan het verbeteren en ontwikkelen samen met de members! Top tent!

Een banaan zoals die hoort

Normaal was mijn ervaring met de smaak banaan altijd erg chemisch maar toch deze geprobeerd en ervaarde een banaan smaak zoals ik dir gewend ben dus geen chemische troep! Heerlijk en dus een aanrader!

Makkelijk online besteld en snelle levering

Ik kwam SB32 Nutrition voor het eerst tegen via Instagram en ik was meteen nieuwsgierig naar hun producten. Dus besloot ik direct een bestelling te plaatsen in de webshop. Het bestelproces was super eenvoudig en snel. Mijn bestelling werd volgens verwachting de volgende werkdag thuisbezorgd in een nette verpakking. Al met al ben ik zeer tevreden en zal ik zeker vaker terugkomen voor een nieuwe bestelling!

Handelstraat 32

3291 CB Strijen

Over SB32 Nutrition

Bij SB32 Nutrition vinden we dat gezonde, smaakvolle (voedings)supplementen van topkwaliteit voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Vanuit die missie bieden we een breed assortiment aan premium producten voor een eerlijke prijs. Producten die getest en geoptimaliseerd zijn vóór en dóór de community in het living lab van Sport Boutique 32. En die daardoor écht voldoen aan de behoeften van sporters én van andere mensen die bewust en gezond willen leven. SB32 Nutrition: premium supplements, voor een eerlijke prijs.