Laden reviews...
146 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de hoge kwaliteit van de klamboes en het mooie ontwerp. Klanten prijzen de snelle levering en de vriendelijke klantenservice. Velen noemen eenvoudige installatie en betrouwbare werking, waardoor muggen op afstand blijven. In het algemeen zijn gebruikers tevreden en raden Nusarah aan.
Vielen Dank für Eure tolle Arbeit. Schade, dass das Netz nicht zu meinem Zimmer gepasst hat. Rücksendung, kommunikation und Freundlichkeit sind vorbildlich. 10/10 punkte !! Für service und produkt
16 July 2026
Top !
15 July 2026
Nicolas
Berne
Herrlich großes Moskitonetz, leichter Aufbau, sieht toll aus, großer Überlappungsbereich am Eingang, sehr zu empfehlen
14 July 2026
Martina
Bad Urach
Das bestellt Moskito Netz in Baumwoll- Premiumqualität für ca 200 Euro bekommt Löcher vom Hingucken. Ich kann es absolut nicht empfehlen. Die Aufhängung ist nicht verstärkt und das Netz viel zu empfindlich. Es riecht zudem einen Monat später noch extrem.
14 July 2026
Bärbel
Lauf
Bein auspacken hat das Netz unfassbar unangenehm gerochen. Erst nach einer Wäsche ging das weg - da wir aber unsicher waren, ob wir das Netz behalten wollen lag es erst Mal eine Woche, bis wir uns entschieden haben 8 Löcher in die Decke zu bohren, um das ganze zu testen.. Das Netz selbst hat eine gute Qualität, nur die Seile zum aufhängen sind total billig und das finde ich irgendwie schade. Da wird dann doch gespart. Wenn das weiß wenigstens übereinstimmen würde...
12 July 2026
Alica
Mainz
Das ist mein 6. Moskitonetz von Nusarah und ich liebe sie. Besonders die Aussen-Netze sind grandios und ermöglichen mir ein Draussensein ohne von den Mücken aufgefressen zu werden. Tolle Qualität und toller persönlicher Service! Love, love, love it!!!!
12 July 2026
Stefanie Bruhn
Berlin
Mooie kwaliteit, staat heel sfeervol in de kamer.
11 July 2026
Iris
Rotterdam
J’ai pris le premier prix dans la gamme moustiquaire et j’ai été agréablement surprise par la qualité et la finition du produit. Il vient dans une poche en coton. Le montage est simple et tout est fourni jusqu’au crochet de suspension. La livraison est très rapide. Vraiment excellent.
9 July 2026
Celine
France
Hyper efficace, très agréable, joli, joli...
8 July 2026
Dominque
Crouzilles
La problématique que j’ai rencontrée a été réglée sans problème et très rapidement
7 July 2026
Danielle
Tours
Seul bémol c'est une facture onéreuse pour les frais de douane auxquels je ne m'attendais pas
5 July 2026
Trebur
Service hervorragend danke
Karin
Bonstetten
Parfait, correspond à ma demande et livraison rapide
franck
FOUESNANT
La moustiquaire est très belle mais j'ai pleins de moustiques qui rentrent donc ça n'a pas grand effet
1 July 2026
Anaïs
Villeneuve d'ascq
schnelle Lieferung tolle Qualität! Immer wieder!
29 June 2026
Lars
Hannover
Abwicklung schnelle und einfach. Das Produkt wird sehr gut präsentiert, so dass es die Erwartungen voll und ganz erfüllt hat. Sehr einfach zu montieren und hält uns seither alle Moskitos und andere Fliegen vom Körper fern.
25 June 2026
Heinz
Treffiagat
Très jolie moustiquaire de bonne facture. Livraison conforme et rapide. Je recommande.
25 June 2026
Marie-Christine
LA ROCHELLE
Schimmel, stinken en niet meebewegen als klantenservice. Gewoon volledig laten betalen.
24 June 2026
Samer
Amsterdam
Beste Samer,
We vinden het jammer dat je dit zo ervaart, maar je review geeft helaas geen volledig beeld van wat er werkelijk is gebeurd.
Je hebt ons gemeld dat de katoenen klamboe een sterke geur had. Dat nemen wij serieus. Tegelijkertijd heb je de klamboe al gewassen en gebruikt voordat wij het product konden beoordelen. Daardoor konden wij niet meer controleren of er sprake was van een productiefout, transportprobleem, vocht, verkeerd gebruik of iets anders.
Op onze retourpagina staat daarom duidelijk: neem altijd eerst contact met ons op voordat een product wordt gewassen, gebruikt of behandeld. Gewassen textielproducten kunnen wij helaas niet meer retour nemen, omruilen of volledig vergoeden.
Ook klopt het beeld niet dat wij “niet meebewegen”. We hebben je situatie inhoudelijk bekeken, uitgelegd waar een eventuele tijdelijke geur bij katoenen producten vandaan kan komen, een kortingscode van 50% aangeboden én daarnaast 15% van het aankoopbedrag teruggestort als tegemoetkoming voor eventuele stomerijkosten.
Wij verkopen dagelijks katoenen klamboes en hebben duizenden tevreden klanten. Als er structureel sprake zou zijn van schimmel of extreem stinkende producten, dan zouden wij dat direct terugzien in onze reviews, retouren en klantenservice. Dat is niet het geval.
We begrijpen dat je teleurgesteld bent omdat je een volledige vergoeding of vervanging wilde. Maar nadat een product is gewassen en gebruikt, kunnen wij helaas niet simpelweg volledig terugbetalen of vervangen zonder het product ooit zelf te hebben kunnen beoordelen.
Warme groet,
Patricia - NUSARAH
English translation:
Dear Samer,
We are sorry that this was your experience, but unfortunately your review does not provide the full picture of what actually happened.
You informed us that the cotton mosquito net had a strong odor. We take such reports seriously. At the same time, the mosquito net had already been washed and used before we had any opportunity to inspect it ourselves. As a result, it became impossible for us to determine whether there was a manufacturing issue, a transport-related issue, moisture exposure, improper handling, or any other cause.
For that reason, our returns page clearly states that customers should always contact us before washing, using, or otherwise treating a product. Once textile products have been washed, we can no longer accept them for return, exchange, or a full refund.
It is also not accurate to say that we were unwilling to help. We carefully reviewed your situation, explained the possible cause of a temporary odour sometimes associated with natural cotton products, offered you a 50% discount on a future purchase, and additionally refunded 15% of the purchase price as a goodwill gesture to help cover potential cleaning costs.
We sell cotton mosquito nets every day and have thousands of satisfied customers. If our products were genuinely affected by mold or the extreme odor described in your review, this would be reflected in our customer feedback, return rates, and support cases. Fortunately, that is not the case.
We understand that you are disappointed because you were hoping for a full refund or a replacement. However, once a product has been washed and used before we have had the opportunity to inspect it, we simply cannot offer a full refund or replacement without being able to verify the issue ourselves.
Kind regards,
Patricia - NUSARAH
Produit livré très rapidement. Article assez basique, comparé à une version d'un confrère aujourd'hui disparu (Bambulah) Pas d’embrasses cousues pour maintenir le tissu en position ouverte et pas de gousset sur la partie haute pour glisser des tiges support.
22 June 2026
Michel
Maisons Laffitte
Sehr schön verarbeitetes Moskitonetz. Superqualität!
21 June 2026
Francesca
Ersigen
Trotz anfänglicher Schwierigkeiten aufgrund von Problemen mit dem Transportdienstleister super Service.
21 June 2026
Simone
Zug
Très beau produit , conforme à la description et aux photos. Un peu difficile à équilibrer mais avec du temps et de la patience nous avons réussi à l'installer correctement. Quelques petits conseils concernant l'installation auraient été les bienvenus
20 June 2026
jean marie
Verdun-sur-Garonne 82600 France
Prima keuze en goede kwaliteit
19 June 2026
Robert-Jan
HEEREWAARDEN
Nusarah – Handgemaakte elegantie, geïnspireerd door de natuur
Bij Nusarah geloven we in de schoonheid van ambachtelijk vakmanschap. Onze collectie bestaat uit met de hand vervaardigde klamboes, hangmatten, decoratieve accessoires en lifestyleproducten, zorgvuldig ontworpen om een vleugje rust en verfijning in elke ruimte te brengen.
Onze producten worden met liefde gemaakt door bekwame ambachtslieden in Bali en India, waarbij alleen hoogwaardige en duurzame materialen worden gebruikt. Elk stuk vertelt een verhaal van traditie, authenticiteit en tijdloos design.
Wij streven naar uitmuntendheid in kwaliteit en service. Daarom hechten we veel waarde aan de ervaring van onze klanten. Of het nu gaat om een zachte katoenen klamboe voor een betere nachtrust, een handgeweven plaid voor extra warmte of een verfijnde decoratieve tassel – wij willen dat elk Nusarah-product bijdraagt aan een serene en stijlvolle leefomgeving.
Waarom kiezen voor Nusarah?
* Authentiek vakmanschap – Handgemaakt door ervaren ambachtslieden
* Duurzame en natuurlijke materialen – Zorgvuldig geselecteerd voor langdurig gebruik
* Tijdloos en elegant design – Perfect passend in elke interieurstijl
* Persoonlijke klantenservice – Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden
Laat je inspireren door de tijdloze elegantie van Nusarah en ontdek hoe onze producten jouw interieur kunnen verrijken.
Vragen? Ons team helpt je graag via [email protected]
Website: www.nusarah.com