Spaarne 103
2011 CG Haarlem
Nusarah – Handgemaakte elegantie, geïnspireerd door de natuur Bij Nusarah geloven we in de schoonheid van ambachtelijk vakmanschap. Onze collectie bestaat uit met de hand vervaardigde klamboes, hangmatten, decoratieve accessoires en lifestyleproducten, zorgvuldig ontworpen om een vleugje rust en verfijning in elke ruimte te brengen. Onze producten worden met liefde gemaakt door bekwame ambachtslieden in Bali en India, waarbij alleen hoogwaardige en duurzame materialen worden gebruikt. Elk stuk vertelt een verhaal van traditie, authenticiteit en tijdloos design. Wij streven naar uitmuntendheid in kwaliteit en service. Daarom hechten we veel waarde aan de ervaring van onze klanten. Of het nu gaat om een zachte katoenen klamboe voor een betere nachtrust, een handgeweven plaid voor extra warmte of een verfijnde decoratieve tassel – wij willen dat elk Nusarah-product bijdraagt aan een serene en stijlvolle leefomgeving. Waarom kiezen voor Nusarah? * Authentiek vakmanschap – Handgemaakt door ervaren ambachtslieden * Duurzame en natuurlijke materialen – Zorgvuldig geselecteerd voor langdurig gebruik * Tijdloos en elegant design – Perfect passend in elke interieurstijl * Persoonlijke klantenservice – Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden Laat je inspireren door de tijdloze elegantie van Nusarah en ontdek hoe onze producten jouw interieur kunnen verrijken. Vragen? Ons team helpt je graag via [email protected] Website: www.nusarah.com