Mooie items en prima service

Eve”s regelde nu voor het tweede achtereenvolgende jaar onze kerstgeschenken. Alles prima verzorgd en ik ben ontzorgd. Ze denken prima mee, veel is mogelijk. Sinds kort ontvangen onze medewerkers ook op hun verjaardag een leuk presentje. Ik ben zee tevreden over de samenwerking.

Wederom heel blij met Eve’s Experience!

Nu al een aantal keer bij Eve’s Experience besteld. De boxen worden prachtig verstuurd, je ziet dat er veel liefde en aandacht inzit. Het assortiment is uitgebreid en voor elke gelegenheid is er iets moois te vinden.

Super verrast met het leuke kerstgeschenk!

Vanuit mijn werkgever ben ik met kerst verrast met een super originele bewaardoos met allemaal leuke spulletjes erin. Ik ben helemaal enthousiast. Wat een leuk, warm, gezellig en gevarieerd geschenk. Ik zou het iedereen aanraden.

Ruime keuze en fantastische service

Heerlijke geurkaars

Wij hebben ons team de geurkaars Mystique cadeau gedaan. Hij ruikt heerlijk en de kwaliteit is top! Hij gaat super lang mee en ziet er ook nog eens heel sjiek uit! Iedereen is er heel blij mee.

Keuze uit veel geschenkboxen

Ik zocht een leuke geschenkbox voor mijn vriendin en had een ruime keuze uit verschillende boxen.

Vermogenweg 113

3641 ST Mijdrecht

Over Eve’s Experience

Eve's Experience: voor elke gelegenheid een perfect geschenk Bij Eve's Experience vind je een breed assortiment aan geschenkboxen in diverse thema’s, perfect afgestemd op elke smaak en gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een verrassing voor een verjaardag, jubileum, of zomaar een lief gebaar, wij hebben voor elk wat wils. Voor de zakelijke markt bieden we op maat gemaakte oplossingen voor al jouw geschenken. Denk aan stijlvolle relatiegeschenken, attenties voor medewerkers, of unieke bedankjes voor klanten. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op een persoonlijke en onvergetelijke manier wordt overgebracht. Met oog voor detail, hoogwaardige producten en een uitstekende service streven we ernaar om elke ervaring speciaal te maken. Kies voor Eve's Experience en laat ons helpen om jouw momenten nog waardevoller te maken.