Score:10

Mooie kwaliteit, precies zoals op de foto. Vlotte levering.

Score:10

Leuke website met veel keuze voor verkleedkleding voor kinderen. Ook prettig dat dit voor de kleintjes (dreumessen/peuters) beschikbaar is, dat is naar mijn mening over het algemeen echt lastig te vinden. Of het is voor baby�s - vind ik zelf echt raar eruitzien - of voor oudere kinderen. Dus je raakt tussen het schip en wal. Maar Prinsessenjurk.nl heeft een aantal mooie opties. Ik heb recentelijk de Batman/Superman cape gehaald en dat stond mijn zoon superleuk en paste goed. Verder zijn de Disney jurken geweldig, van goede kwaliteit en lijken nog het meest op de originele karakters. Op internet vindt je ook veel troep en hangen de draadjes vaak los van ellende. Dus voor kostuums zou ik deze site zeker aanbevelen. Levering is snel en betaling makkelijk.

Score:10

Snelle bezorging, mooi verpakt in vloeipapier. En de jurk is de prijs helemaal waard: wat een kwaliteit! Hier gaat mijn dochter veel en lang plezier van hebben.

Score:10

Lekker wijd. Mooi onder antieke communiejurk ook.Levering snel en goed

Score:10

Alles wat je hier koop is super kwaliteit en mooi.De klantenservice is ook top kwaliteit ze helpen je waar het nodig is en reactie is snel! Heb mijn kinderen al heel vaak blij gemaakt !

Score:8

Prima uitvoering van de bestelling.

Score:10

Een heel blij klein prinsesje in huis!

Score:8

Goede kwaliteit en snelle levering.

Score:10

Goede en snelle service. Bestelling kwam de volgende dag al aan. Een item was gebroken, na een belletje met de klantenservice kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd!

Score:10

Goede service, snelle bezorging, artikel van goede kwaliteit ! Kleindochter wilt de schoentjes iedere dag aan! Alom heel veel plezier in huis!

Score:10

Correcte en snelle levering. Dochter haar ogen fonkelen telkens weer als ze een prinsessenjurk cadeau krijgt ??

Score:10

Een prinsessenjurk aangekocht voor de verjaardag van mijn dochter: kwalitatief, mooie kleuren en goede afwerking. Er zitten ook accessoires bij wat helemaal afmaakt. Het was moeilijk kiezen op de webshop aangezien ze er allemaal leuk uit zien.:) Mijn dochter zal er in elk geval nog lang plezier mee hebben.

Score:10

Prachtige jurken en verkleedsets voor kinderen.Ze vallen goed op maat, en zijn erg mooi tot in detail bewerkt.Zelfs als er iets niet goed is met een product, pakt de klantenservice dit snel en scherp aan. Ze nemen je serieus en vertrouwen je.In mijn geval hebben ze mijn nichtje en mij weer helemaal blij gemaakt. Ik zal deze website aan mijn kringen familie/ vrienden met kindjes altijd aanraden.

Score:10

Bij het bestellen van 2 zeemeerminstaarten bleek eentje niet in voorraad, ondanks de vermelding op de website dat de staart wel voorradig was. De zeer snelle en efficiente communicatie daarrond stelde me gerust dat de beide staarten op tijd zouden geleverd worden. Oprechte dank voor jullie inzet en goede organisatie!

Score:10

Heel mooie prinsessenjurken, leuke en voordelige verkleedpakketten.

Score:10

Ik koop altijd de jurken bij prinsessenjurk.nl. Goede kwaliteit prijs verhouding snelle levering en de mooiste jurken!

Score:10

De verzending was snel, het bestelde item was netjes verpakt. Wat het extra leuk maakt was dat er een kleurplaatje in zat voor mijn dochter en een persoonlijk kaartje. Het maakte het pakket net wat bijzonderder en fijn om te ontvangen. Daarnaast was de jurk prachtig! De vlindervleugels lieten wel veel glitters af maar verder kunnen we alleen maar tevreden zijn.

Score:10

snel geleverd, goed verpakt, artikelen nog mooier in het echt

Score:10

Leuke en snelle website, overzichtelijk in categorieen. Heerlijk om te neuzen voor mijn dochter. Keuze gemaakt, eenvoudig besteld en meteen goed op de hoogte gehouden. Nog contact gehad met de klantenservice en ook dat verliep prima. Leuk en goed verpakt in een doos zodat alles goed beschermd bleef. Mijn dochter was super blij met de prachtige kroon, handschoenen en vleugels. Deze webshop is zeker een aanrader!

Perfecte service

Score:10

Prijs/kwaliteit prima.Snelle levering!Niets op aan te merken.

Score:10

Wij hebben voor het eerst een aantal artikelen gekocht voor onze kleindochter bij Prinsessenjurk.nl. In 1e instantie waren de bestelde artikelen kwijt geraakt in de verzending en dan ben je verdrietig en heb je goede service nodig en JA een uitstekende service van Prinsessenjurk.nl ontvangen. Artikelen weer snel boven water, alsnog ontvangen en ze zien er echt fantastisch uit. Een super mooie prijs/prestatie en ook nog eens een fantastische service. Bedankt Prinsessenjurk.nl!PS Onze kleindochter zal er super blij mee zijn en er zal zeker weer een bestelling volgen. Groetjes van ********.

Score:10

Prachtige collectie verkleedspullen en goede, snelle service. Mooie aanbiedingen ook regelmatig. Ik ben fan!

Score:10

Wat een leuke website, ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de door mij bestelde lila prinsessencape, , kroontje, toverstaf en satijnen handschoenen. Mijn nichtje werd 3 en ze was zo blij met dit kado. Ze was op haar verjaardag een echte prinses en ze genoot ervan. De verzending was ook top, snel en goed verpakt.

Score:8

De jarige was super tevreden ! Heel leuk item waar ze nog lang plezier van zal hebben

Columbusweg 4 f

4462 HB GOES