Score:8

De jarige was super tevreden ! Heel leuk item waar ze nog lang plezier van zal hebben

Score:6

Een week geleden besteld, nog niet geleverd.

Score:10

Correcte levering, blijft mijn favoriet en ook van de prinsesjes.

Score:10

Ik heb luxe roze prinsessenjurk voor mijn nichtje gekocht. Ze was er helemaal blij mee. Levering liep ook soepel en snel. De volgende dag in huis.

Score:10

Snel en conform bestelling geleverd.

Score:10

Voor een verjaardag de Assepoesterjurk besteld. Deze was inderdaad de volgende dag al in huis!Zeer goede kwaliteit jurk, de jongedame zal er prachtig bijlopen. Netjes verpakt met een persoonlijke boodschap erbij. Zou hier zeker nog eens bestellen.

Score:10

Leuk verkleedkleedje gekocht. Bestellen en 2 dagen nadien in huis... wat wil een mens nog meer. Hier een fiere jatige

Score:10

Super tevreden over jullie webshop.Voor een feestje een prinsessenjurk met haarband besteld. De spullen zijn netjes en snel geleverd.

Score:10

Ik heb een prinsessenjurk en vleugeltjes besteld van Little Adventures. Heel mooie kwaliteit. Snelle levering.

Score:10

Jurk precies zoals op de foto.Snelle levering. Eerder dan verwacht.

Score:10

Ik bestel hier altijd prinsessenjurken voor mijn nichtje. Het zijn de mooiste jurken, de kwaliteit is heel goed en de prijs ook

Score:10

Mooie jurkjes...goede kwaliteit en prettige afhandeling van de bestelling.

Score:10

Hele fijne ervaring, hele goede kwaliteit en een hele blije meid! Ons meisje is er heel erg blij mee.

Score:10

Ik heb een setje voor mijn kleindochter besteld...een tule rokje met vleugels....het werd snel bezorgd en zag er heel schattig uit....Mijn kleindochter was er erg blij mee....

Score:10

Goede prijs-kwaliteit. Snelle levering, niet onbelangrijk voor kleine prinsesjes!

Toppie, snelle levering,tevreden klant

Score:10

Duidelijke website en communicatie. De levering was snel en goed verpakt. Perfect in orde.

Score:10

Snelle levering van een schitterende jurk.

Score:10

Mijn dochter van 5 jaar is dolblij met haar prinsessen schoentjes, die haar outfit compleet maken. Super schattig dat er bloemetjes in hakjes zitten. Schoentjes zien er degelijk uit, dus denk dat ze er lang plezier mee gaat hebben.

Score:10

Het pakket was snel verzonden en de jurk was mooi ingepakt met een leuk prinsessen kaartje erbij. De klantenservice was ook heel vriendelijk toen ik belde met een vraag.

Score:8

Goed verpakt en tijdig geleverd.

Score:10

Wowwww prachtige elza jurk (witte met pailetten en lange sleep)plus blauwe elza ballarinas...kroon en staf ....echt ben betoverd ....heel leuk ingepakt heel schattig en een mooi kaartje erbij voor de prinses ....heeft het nog niet gezien of gepast...verjaardags kado...maar ik ben al helemaal in de wolken ...laat staan die kleine meid....supersnelle levering.....

Score:8

Mijn eerste ervaring met deze winkel. leuke ketting voor mijn kleindochter gekocht.keurig bezorgd met leuke attentie en kaart toegevoegd. Maakt een kleine prinses blij.Ga hier zeker voor haar verjaardag een jurk bestellen

Score:10

Zeer snelle service. De jurken voldoen aan de beschrijving en foto's. Mijn kleindochters voelenzich echte prinsessen.

Score:10

Fijne overzichtelijke website. Ruime keus en echt prachtige jurken. Bij de jurk die ik bestelde kreeg ik er zelfs een leuk cadeautje bij! Kwaliteit van de jurk is erg mooi. Kortom zeer content mee.

Columbusweg 4 f

4462 HB GOES