Score:8

De bestelling is erg goed verlopen. Netjes geleverd de volgende dag. Ik moet echter wel aangeven dat de kwaliteit-prijs verhouding van het product ( de prinsessenjurk) niet goed is. Jullie zijn extreem duur en dat zou ik niet erg vinden als het product kwalitatief goed zou zijn maar dat is het niet. Jammer vind ik dat.

Score:10

Ik heb een cape besteld. Met prachtige grote pailettes. De cape is gebruikt tijdens carnaval. En wat een enorm succes! Niet alleen vonden alle andere kindjes het prachtig. Ook alle juffen en moeders zeiden dat ze zelf ook zo'n cape zouden willen hebben. Dus het is zeker een aanrader. Voor zowel jong als oud

Score:10

Leuke artikelen en makkelijk op te zoek. Mijn kleindochter is er heel erg blij mee!

Score:10

Wat een leuke website, alles overzichtelijk.Makkelijk te bestellen en supersnel binnen *

Super snel geleverd mijn kleinkind helemaal blij . Mooie jurk

Score:10

Snelle levering, duidelijke maatvoering en mooie kwaliteit voor de prinsesjes!

Score:2

Slecht kwaliteit prinsesjurk

Score:10

Voor carnaval het Elfjes feeenjurk - Springtime Fairy (Little Adventures) gekocht. Erg blij mee! Mooie kwaliteit en snelle verzending. Het jurkje valt goed op maat. En mijn dochter had er een hoop bekijks mee. Ik zal hier zeker nog vaker gaan bestellen.

Score:10

Werkelijk een prachtige jurk. Goede kwaliteit ook. Snelle levering. Zeer tevreden dus.

Score:10

Super product en snelle levering!

Score:10

Snelle levering, extra's in de doos en het fijnst het hand geschreven kaartje

Score:10

Een prinsessenjurk besteld voor carnaval, hele mooie kwaliteit. Dochter blij :-) Het is ook heel leuk verpakt, met persoonlijke aandacht.

Score:10

Wij hebben 4 jurken van prinsessenjurk.nl en alle 4 zijn nog heel mooi! Zelfs na meerdere keren wassen hebben ze hun kleur, glitter en vorm nog.We hebben 2 paar schoenen: sandalen en schoentjes met bloem. De schoenen vallen groter, maar dat vind ik voor verkleedschoenen juist wel handig. Mijn dochter is erg blij met alle spullen en ik dus ook!

Klantvriendelijk en snel!

Score:8

De jurken die ik besteld heb zijn prachtig en werden snel en netjes verpakt bezorgd. Enige nadeel vind ik dat de retourkosten voor eigen rekening is.

Score:10

snelle bezorging, mooi verpakt als cadeautje (wel extra)

Score:10

De spulletjes zijn geweldig. Alles ziet er keurig uit. De verpakking was prima.Geen klachten

Score:10

Het bestelproces werkt prima en bezorging was bliksemsnel. Gewoon goed.

Score:10

Snelle bezorging en de jurk zoals op de foto van de site. Dik tevreden dus! Aanrader.

Score:8

Kort maar krachtig, ben heel tevreden met jullie service en klandizie.Zeer mooie spulletjes.Een hele mooie site.

Score:10

Gewoonweg prachtig met oog voor details!!!

Score:10

Prachtige Doornroosje jurk met accessoires. De jurk valt mooi vol, mijn dochter is er super blij mee.

Score:10

Ik had de Doornroosje jurk besteld compleet met staf, handschoenen en een kroontje.Geleverd precisie zoals omschreven en weergegeven op de website.Jurk past goed, gelukkig ook een wat grotere maat gekocht zodat ze het langer kan dragen.Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een mooie prinsessen jurken.

Score:10

Wat een mooie kwaliteit is de Belle jurk en ook super snel geleverd. Deze site is zeker een aanrader en mijn dochtertje is heel blij met de jurk!

Columbusweg 4 f

4462 HB GOES