Score:8

Keurig verpakt en goede bezorging

Score:10

Echt, super snelle bezorging en de kwaliteit van de jurk is de prijs dubbel en dwars waard. let alleen even op dat je de vleugels en haarband los moet bijbestellen ik ging daar de mist in. Voor herhaling vatbaar.

Score:10

Op de website snel kunnen vinden wat we zochten. Volgende dag in huis. Met zorg en persoonlijke noot verpakt. En een hele blije dochter.

Score:10

Mooie producten, met zorg ingepakt en snel verstuurd.

Score:10

Snelle levering. Mooie jurk en van goede kwaliteit

Score:10

Ik werd gebeld over een accessoire die net uitverkocht was en kreeg keurig advies over een alternatief. Levering daarna snel en correct. Prachtige prinsessenjurk: zeer goede kwaliteit en pasvorm.

Score:10

Snelle levering, goede service en kwaliteit

Score:10

Heb voor mijn kleindochter een prinsessenjurk met toebehoren gekocht. Mooi materiaal, snelle levering, Mooi verpakt!

Score:10

Een prachtige prinsessenjurk voor mijn dochter besteld. Kan niet wachten tot ze 'm op kerstochtend uitpakt! Op de bijgekochte schoentjes zat een beschadiging. Zonder problemen is er een nieuw paar bezorgd, en het 'oude' paar mochten we zelfs houden. Topservice en ik kom hier sowieso terug!!!

Score:10

Snelle levering. Ik vond het alleen verwarrend dat op de doos groot princessenjurk staat terwijl ik iets anders besteld had. Misschien iets om over na te denken.

Score:10

Prachtige kleding en accessoires en super fijne service. Geen enkele aanmerking!

Score:10

Snelle, nette levering. Kwaliteit van de bestelde items was goed! Dochter is er erg blij mee.

Score:10

Prachtige jurken, die ook nog eens van goede kwaliteit zijn. Dit is wat mij betreft de winkel op het gebied van prinsessenjurken.

Score:10

Op tijd geleverd en erg tevreden over de artikelen

Score:10

ik ben blij dat ik jullie site gevonden heb,super bij mee en verrast door de vlugge leveringen het roodkapje jurk was helemaal in mun kleindochter smaakhet is van goede kwaliteit dus al bij al helemaal blij met jullie

Gewoon goed

Score:10

Snel geregeld, goede service, mooie producten

Score:8

Snelle service. Goede afhandeling. Netjes verpakt. Kindjes altijd blij.

Score:10

De jurk kwam mooi op tijd, zag er prachtig uit en mijn kleindochter van 5 had haar leven lang� al die jurk willen hebben.

Score:10

Zeer mooie producten & zeer snelle service! Aanrader!!

Overzichtelijke website. Snelle levering

Score:10

Snelle levering, keurig ingepakt en prachtig product.

Score:10

Dit is al de tweede jurk die wij via prinsessenjurk bestellen en ze zijn van uitstekende kwaliteit. Dit is belangrijk voor ons omdat wij eerder een slechte ervaring hadden (via Bol) en dit zeer veel vedriet gaf voor onze dochten en zeer veel frustratie voor ons omdat die jurk slecht repareerbaar was. Daarom zijn we erg tevreden met deze jurken!Dat de dozen het logo (een kroontje) en Prinsessenjurk er op hebben staan is een leuk detail, maar zorg er wel voor dat je de doos zonder je kind aanneemt als het om een kadootje gaat! Die van ons is slim genoeg om te weten wat er dan in zit! Gelukkig hadden wij deze ervaring voorkomen door het naar een post-punt te laten versturen.

Score:10

Mooie jurkjes en wat heel fijn was, was de super snelle levering!

Score:10

Top service, het bestelde kleedje was niet meer voorradig en ik kreeg een mooi alternatief aangeboden

Columbusweg 4 f

4462 HB GOES