Score:10

De kleding is van goede kwaliteit en het pakket werd zeer snel bezorgd. Een dikke 10.

Score:10

Ik ben erg tevreden over de levering het was super snel binnen. Ook de kwaliteit valt niks over te klagen en is beter als verwacht. Ik zal jullie zeker aanraden in het vervolg voor thema feestjes op mijn werk als pedagogisch medewerker.

Score:10

makkelijke website en mooie spullen

Score:10

Leuke verkleedkostuums van degelijke kwaliteit. veel plezier aan beleefd

Score:10

Duidelijke website en pak gevonden welke mijn zoontje graag wilde hebben. Was snel in huis en hij is er super blij mee!! En achteraf betalen is altijd fijn! Bedankt!!

Score:10

Het Spider-Man pak dat we besteld hebben is heel mooi en draagt lekker. Mijn zoon wilde hem eigenlijk niet meer uit doen. Daarbij is de levering heel snel. Erg tevreden dus.

Score:10

Verkleedkleding is conform de site, snelle levering. Wat ook fijn is zijn de diverse foto�s op de site en de maatvoering/leeftijd tabellen

Score:10

Hele mooie jurken, de maattabel die erbij staat is heel handig en klopte precies met de maat van de jurken. Goed om daar na te kijken ipv de leeftijd. Hier 2 blije kindjes dus gaan zeker vaker bestellen.

Score:10

Snelle levering en mooie kwaliteit.

Score:2

Website prima overzichtelijk. Anna Pruik snel geleverd. Echter kwalitatief matig. Haren glippen ereruit, deels kale plekken. Kwalitatief onder de maat voor deze prijs.

Score:10

Ervaring met jullie�. Erg goed en snel!Echter de verzending, post.nlErg slecht.Was thuis op doorgegeven tijd, niemand �Kreeg later bericht dat het niet gelukt was het af te geven, onzin.Lieten ook geen briefje achter.Zijn gewoon niet geweest. Toen ik vandaag pakje ophalen bij aflevering ad hun commentaar��Ze zijn gek bij post.nl dit komt vaak voorMisschien andere verzender gaan gebruiken?Blijft dat jullie service goed wasHartelijke groe

Score:10

Heel blij met de hoge kwaliteit jurk. Hij was met 2 dagen al in huis. De site is overzichtelijk en de keuze is reuze.

Score:10

Goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering. Hier ga ik zeker nog vaker bestellen

Score:10

Zeer snelle en correcte levering, leuke spulletjes !!!

Score:10

Nice quality dress up clothes. Arrived quickly.

Score:10

Erg tevreden. Voldoende keuze, snelle levering en keurig verpakt.

Score:10

Geweldige service en ruime keuze om last minute� nog cadeautjes voor je kids� te kopen, zelfs als je 2 zonen heb

Score:10

Erg blij met de sneeuwwitje jurk die we besteld hebben voor ons dochter (en al eerder geplaatste bestellingen) Mooie kwaliteit, leuk ingepakt en snelle service!

Score:10

Altijd tevreden over deze winkel. Ik heb er al veel mooie jurken en verkleedspullen gekocht. Misschien leuk om nog iets meer jongens verkleedspullen in het assortiment op te nemen?

Score:10

Snelle levering!! Overzichtelijke website.Aandachtspunt: minder verpakkingen van plastic. Ieder, door mijn bestelde artikel, zat volledig verpakt in plastic.

Score:10

Deze Tiana jurk is echt prachtig, zeer goede kwaliteit en heerlijk zacht materiaal, ons nichtje zal stralen als ze hem draagt!! Ik heb voor groen gekozen omdat dat mijn lievelingskleur is en omdat Tuana een prachtige prinses is

Score:10

Het is mooi en goede kwaliteit en ze is er zo blij mee dat ze het het liefst de hele dag aan heeft

Score:10

Very proffesional service! Top!

Score:10

prima uitleg over maten en de lengtes erbij, waardoor je goed kan beoordelen of de jurk passend is.mooie afwerking van de jurk, stof van de rok wel erg dun. Jammer dat er geen onderjurk of pettycoat bij te leveren was. Kortom, een jurk waar de kleinkinderen veel plezier van zullen hebben.

Score:10

Snelle service. Mooie producten. Goede kwaliteit en het belangrijkste is dat de jurkjes ge-wel-dig zijn. Mijn dochtertje waant zich echt in een prinsessen/unicorn wereld. Zo mooi om te zien!

Columbusweg 4 f

4462 HB GOES