Score:10

Snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteit voor goede prijs

Score:10

Het bestellen was eenvoudig en het werd de volgende dag al thuisbezorg. Tussendoor werd ik nog gebeld door een vriendelijke medewerker, omdat er 1 artikel niet op voorraad was. Daarvoor werden meerdere oplossingen geboden. De bestelde artikelen waren van goede kwaliteit en we waren erg tevreden met het prachtige ridderkostuum. De kledingmaat viel ook goed, niet te klein. Mijn zoon is klaar voor Koningsdag. Bedankt!

Score:10

De produkten die ik besteld had zagen er goed uit en waren prima verpakt. De levering was snel. Er zat zelfs een cadeautje bij! Mijn dochter en ik waren superblij!

Score:10

Wat een leuke momenten heb ik beleefd aan het uitzoeken van een prinsessen jurk kiezen was best lastig maar afgegaan op de droomhuwelijk van mijn kleindochter die er een voor der verjaardag wilde rose en goud vind ze geweldig 5 jaar wordt ze ben wel een paar keer terug op de websitebezoek geweest gewoon om dat het te leuk allemaal is en uiteindelijk voor de prachtige rose met gouden jurk gevallen en eenmaal ontvangen wat super snel was de doos snel open ik was zo nieuwsgierig hoe hij er uit zou zien nou ik was positief verrast de jurk is prachtig en ziet er zeker goed uit ik ben blij hopelijk mijn kleine meisje op der verjaardag ook maar daar twijfel ik niet aan hij is prachtig .

Score:8

De website is helder en klantvriendelijk. Vooral erg veel duidelijke foto's van producten en soms zelfs een filmpje. Eenmaal besteld, snel in huis. Mijn dochter heeft erg veel plezier van haar eerste verkleedjurk!

Score:10

Mijn dochter is heel erg blij met haar vleugels en stafje, ze gebruikt het elke dag! Pakketje kwam ook netjes binnen.

Score:10

Het spidermanpak viel enorm in de smaak, en zal ook na carnaval nog regelmatig uit de kast gehaald worden. Mooie stevige kwaliteit en mooi door de verdikte patches ??

Score:10

Bij prinsessenjurk.nl is er een uitgebreid gamma te vinden, voor ieder wat wils. Leuke accessoires ook :-) de kwaliteit is meer dan gemiddeld, heel mooi afgewerkt en kan veel wasbeurten aan. Vlotte levering. Ik kan deze site alleen maar aanbevelen!

Score:10

Goede snelle service!En goede kwaliteit, leuke jurkjes en diverse artikelen gekocht. Ben erg tevreden en zal het zeker aanraden.

Score:10

Snelle en goeie levering. Als ze iets niet op voorraad hebben. Krijg je een mail voor een alternatief.

Score:8

Prachtige jurk, fijn ook dat er kleine maatjes zijn voor kinderen van 1 jaar oud. Dit is elders moeilijk te vinden. Mooie details op de jurk. Helaas zaten er twee draadjes los toen we het jurkje ontvingen. Gelukkig hebben we dit zelf kunnen herstellen.

Score:10

Super snelle levering. En kwaliteit is top!Bedankt!

Score:10

Het totale concept is uitmuntend verlopen. De jurkjes en attributen doen ons prinsesje stralen.We bevelen jullie zeker verder aan

Score:8

Voor een meisje van 7jaar was er nog weinig maar ze is helemaal in de wolken van der *** avond/dans jumpsuit. Helaas was bij openen de stenen van de haarband plus broek al er af. Dit er zelf weer aan kunnen maken/lijmen.

Score:10

Mijn dochter is dol op haar pakje! De bestelling was snel geleverd. Helaas zat een applicatie los en het is mij nog niet gelukt deze er op vast maken.

Score:4

Ik had een spidermanpak gekocht en ook al betaald, bleek het uitverkocht te zijn en werd ik 2 dagen later gebeld dat ze het dus niet konden verzenden, hierdoor was ik te laat met het bestellen bij een andere site en had mijn zoontje met carnaval dus geen pakje en moest ik last minute nog ergens een pakje vandaan halen.Misschien handig dat de webshop aangeeft wanneer het uitverkocht is en je er dan dus geen meer kan bestellen.

Score:10

Duidelijke site. Snel geleverd, ook met brievenbus pakket. Prinsessen cape voldoet aan verwachting.

Score:10

Kwalitatief mooie keuzemogelijkheden. Heel snelle en tot in de puntjes verzorgde verzending. Veel dank

Score:10

Heeeeerlijk shoppen hier!Vooral omdat ik hier zulke specifieke jurken vind die ik nergens anders kan vinden.Mijn dochtertje is helemaal fan van jaar prachtige Ursula de zeeheks jurk. Ze is zo ongelofelijk blij om eindelijk een jurk van haar favoriete slechterik te kunnen dragen. Morgen viert ze haar verjaardag in Disney en straalt helemaal in jullie prachtige jurk! Dank!

Score:10

Heel goeie service! Mijn dochter was helemaal in de wolken met haar prinsessenkleed. Een echte prinses op haar vierde verjaardag!

Score:10

Super leuke en kwalitatief goede Sofia jurk!

Score:10

Good selection of quality items. My daughter loved the cape and gloves.

Score:8

Snellere levering en goede kwaliteit!

Score:10

Schoentjes en handschoentjes besteld. Super snelle levering en zeer netjes verpakt. De website is ook erg overzichtelijk en fijn om te gebruiken.Dochter super blij met haar spulletjes

Score:10

Goede en snelle service. Hele leuke jurk voor mijn dochter besteld met vleugels en staf. En een handgeschreven kaartje erbij maakt het voor mij net even helemaal af! Erg tevreden over deze site en de gehele procedure rondom bestellen.

Columbusweg 4 f

4462 HB GOES