Score:10

Leuke en overzichtelijke website. Super leuke jurkjes (gewoon moeilijk om een keuze te maken). Snelle levering!

Score:10

Super leuk assortiment en snelle bezorging. Echt tevreden.

Score:10

Hoe gelukkig kun je een kind maken met haar prinsessenjurk met accessoires. Dankjewel hier voor!

Score:10

Mooie website goede informatie en mooie kwaliteit

Score:10

Super fijne, nette en snelle levering! Onze drieling kan shinen in hun nieuwe super Hero kostuums!! Wij gaan er zeker nog bestellen!

Score:10

Ik heb een prinsessenjurk gekocht voor mijn dochter haar verjaardag en ze was echt schitterend.Bedankt voor de super snelle service en de mooie kwaliteit en voor het geven van een onvergetelijke verjaardag door de geweldige jurk.

Score:10

Zit je met een vraag, je kan ze gerust stellen, die beantwoorden ze met heel veel plezier! Ik ben heel erg goed verdergeholpen!Ik vind het een enorm leuke webshop en ga hier zeker nog tal van keren een bestelling doen. Men dochtertje verkleed zich namelijk heel erg graag, ik kan al niet wachten tot ik haar pakje kan afgeven!!??

Score:10

Overzichtelijke pagina.Makkelijk te bestellenHeldere communicatie over de verwachte levering die correct verlopen is

Score:10

Wat een prachtige spulletjes zijn hier te koop. Ik heb de souza make-up koffer gekocht. Een sprookje om open te maken.

Score:8

Lang gezocht naar het make up koffertje en hier gevonden en ook snel geleverd. Enkel de site gaf wat moeilijkheden in begin dat hij de webpagina niet wilde openen maar uiteindelijk is het via andere wegen toch gelukt en wat ben ik content dat het gelukt is, hier gaat een prinsesje heel blij zijn met kerst. Dankje!

Score:10

Makkelijk te bestellen. Snelle levering in goede verpakking.

Score:10

Hele leuke webshop en toen ik de bestelling in huis kreeg, zat er ook nog een leuk persoonlijk geschreven kaart bij en een Sinterklaas aftelkalender, super!

Score:10

Mooie selectie van de verschillende categorieen, precies genoeg om iets moois te vinden maar niet teveel mogelijkeden.

Score:8

Ik had een jurkje besteld, verzendkosten voor mij. Vond het jurkje toch wat klein uitvallen, dus maat groter besteld, zodat ik beide jurkjes kon vergelijken. Verzendkosten weer voor mij. 1 jurkje gaat retour, verzendkosten weer voor mij. Zo is het wel een erg duur jurkje geworden.Jammer!

Score:10

Buiten de geweldig grote keuze aan prachtige prinsessendingen (van a-z), ook vlotte service en snelle verzending!

Score:10

fijne webshop, mooie producten.Het Hulkpak is super mooi! mooie kwaliteit en de maskers zijn een mooie aanvulling.Mijn zoontje is helemaal blij en draagt het pak regelmatig.

Score:10

Lieve mensen achter de schermen bij Prinsessenjurk bedankt voor de goede en snelle service en de prachtige jurk die wij hebben mogen ontvangen voor de 5e verjaardag van onze kleine prinses. Door de duidelijke omschrijving en de mooie voorbeeld foto�s en filmpjes wisten wij exact welke jurk er uiteindelijk moest komen voor onze dochter.

Score:10

Mijn ervaring is zeer positief! Nadat ik had besteld had ik nog wat vragen en werd heel goed geholpen . Verder had ik binnen 2 dagen het pakket al in huis ! Goede kwaliteit en mijn kleindochter was er ontzettend bij mee, en zag gelijk dat het een Elsa jurk was . Ze heeft de jurk gelijk aan gedaan en helemaal in de wolken

Score:10

Zeer leuke website met leuke kleedjes en spulletjes. Mijn bestelling is snel en correct afgehandeld. Dus ik zou hier zeker terug bestellen.

Score:8

De jurk is van goede kwaliteit en ook voor 100 keer verkleden en erin spelen. Hij blijft mooi. De site kan hier en daar wat overzichtelijker gemaakt worden. Verder goede prijs kwaliteit verhouding

Score:10

Zeer veel keuze in mooie jurken en accessoires. Snelle levering en mooie kwaliteit van de jurk.

Score:10

Erg mooie artikelen! Mooi geleverd! In de decembermaand gaat er een klein meisje erg blij mee worden. Ik krijg nu alleen steeds reclames op mijn telefoon en dat kleine meisje zit steeds erg verliefd naar alle jurkjes te kijken.

Snelle en correcte levering

Score:8

Mooie jurken en snelle levering! Veel keus!

Score:10

Snelle levering, goed verpakt. Prima geregeld.

Columbusweg 4 f

4462 HB GOES