Score:10

Duidelijke website, vlotte service, mooie verkleedkledij! Ik nam de optie om het in te pakken als een cadeautje en was heel mooi gedaan (meerdere verschillende cadeautjes ipv alles samen had voor mijn metekindje nog tikkeltje fijner geweest).

Score:10

Goeie kwaliteit van verkleedkleding en snelle bezorging

Score:10

Goede service en snelle levering.

Prachtige jurken, goede kwaliteit

Score:10

Een voor nieuwe geweldige winkel. Prachtige schoenen gekocht. Iedereen werd er superblij van. Het prinsesje kreeg zere voetjes omdat ze de handschoentjes niet meer uit wilde. Een pronkstuk.

Score:10

Heel erg tevreden over de snel levering! Rok en vleugels zijn in het echt nog leuker dan op de foto! Mijn dochter wil ze niet meer af doen!! :-)

Score:8

Jullie jurken zijn erg mooi en van hoogwaardige kwaliteit. Zeer tevreden mee.

Score:10

Super leuke producten en een snelle levering.

Score:10

Fijne webwinkel met prachtige verkleedkleding. Mijn kindjes al een aantal keer kunnen verblijden, en mijn nichtje nu ook. Zeker een aanrader!

Score:10

Er staan mooie jurken op en ze worden snel geleverd!

Score:10

Supersnel het product binnen. Fijn dat je zelf kan kiezen welke verzendmethode je wil.

Score:10

De website is heel overzichtelijk en geeft een goed beeld. Het jurkje dat ik had besteld zag er prachtig uit en was goed afgewerkt. Het was een enorme verrassing voor mijn kleindochter, ze was helemaal in de wolken. Dank jullie wel voor de snelle bezorging en het lieve kaartje. Succes met de webshop!!!

Score:8

Een fijne webwinkel voor prinsessenjurken. Er is erg veel keuze en de jurk van Belle die wij hebben uitgekozen is werkelijk waar prachtig. Wel hadden we wat moeite met verschillende maatvoeringen. Dat vonden we erg lastig. Uiteindelijk een jurk gekocht waarvan we dachten dat deze veel te groot zou zijn, maar hij past onze dochter van 4 geweldig.

Score:10

Snel geleverd en in goede staat met een leuke persoonlijke kaart. En kreeg een gratis item meegeleverd bij de besteding van ** euro. Daar was mn dochter extra blij mee.

Score:10

De balletjurk maat 122/128 valt perfect op maat en is echt heel leuk voor balletles. Weer eens iets anders en de glitter balletschoentjes voor op zijn heel schattig en die meiden houden natuurlijk van bling bling. Een echte aanrader.

Score:10

Omdat ik niet kon kiezen in eerste instantie een jurk en een hulkpak besteld.Later wilde mijn zoon ook *** zijn. Dankzij de goede klantenservice kon mijn 2e bestelling er nog bij in het pakket en had ik alles de volgende dag al in huis!

Score:10

Groot assortiment (kon niet kiezen)Snelle service en snelle verzending.

Score:10

Prachtige jurken voor echte prinsesjes!

Score:10

Mooie producten, goede en snelle service. Fijne website. Kortom: een webshop waar je vaker koopt.

Score:10

Geweldige webshop om een echt sprookje te maken voor de kids op elk moment. Prachtige collectie, goede prijs, snelle levertijd en persoonlijke benadering. Love it!!!

Score:8

Hele snelle levering. Erg leuke princessenjurk.

Score:10

Het is echt een super bedrijf. Komt de belofte na. Bij betaling ging er iets mis, hiervoor telefonisch contact gehad, werd heel klantvriendelijk geholpen. De jurkjes kwamen diezelfde dag ook binnen, echt super. Daarnaast zijn de jurkjes in het echt nog mooier dan op de site zelf. Echte kwaliteit jurkjes zijn het. Een echte aanrader!!! Wanneer ik weer jurkjes nodig heb koop ik zeker bij Prinsessenjurk!!! Ik ben ontzettend blij dat ik jullie gevonden heb.

Score:10

Groot assortiment aan jurken waar meisjes blij van worden. Complete roze prinsessenjurk inclusief accessoires besteld. Gratis verzending en dezelfde dag nog geleverd. Leuk ook die inpakservice! Wij hadden een erg blij prinsesje. Prijs kwaliteit is uitstekend.

snelle levering :)

Score:10

Snelle service. Balletjurkje en schoentjes zijn echt te leuk

Columbusweg 4 f

4462 HB GOES