Score:10

Hele leuke opties voor jongens. Zelf de paw patrol pakken besteld en ze vinden het geweldig.Bestelling was ook op de aangegeven tijd geleverd.

Score:10

Een mooie duidelijke website, snelle levering en levert dat wat je besteld. Mooi en leuk ingepakt. Echt een cadeautje!

Score:8

Prima service en contact! Mooie kwaliteit van de prinsessejurkjes!

Score:10

Groot assortiment, prijs kwaliteit verhouding is ok en zending is snel geleverd. Al 20+ jurken voor mijn dochter bij jullie gekocht!

Score:10

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Score:10

Super snel bezorgd. Mooie producten!

Score:10

Mijn kleindochter van 8 was superblij met de prinsessenjurk. De jurk zag er ook ontzettend schattig uit. Ik kreeg de jurk ook snel (de volgende dag) geleverd.

Score:8

De materialen zijn mooi en duurzaam. De kwaliteit is goed en erg geschikt voor bij kinderfeestjes.

Score:8

Heerlijke spulletjes voor ons meisje ??

Ik vind echt mooi

Score:10

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en snel in huis! Top!

Score:10

Heel mooie product snelle levering alleen bij de toverstaf was aan eenkant de steen weg en was ook niet in de verpakking denk dus dat het eraf gevallen was voor verpakking

Score:10

Mijn kleindochters zijn gek op de glitter hak schoentjes en de jurken Nu ook voor de jongste word 3 jaar voor haar verjaardag haar eerste paar hak schoentjes besteld en natuurlijk een prinsessenjurk erbij erbij Ze zal er zeker heel blij mee zijn Veel keus en snelle levering Wij blijven hier bestellen

Score:8

Leuke site voor meisjes die zich echt een meisje willen voelen. Mijn dochter is alvast door het dolle heen met haar schoentjes, jurk, bijpassende handschoenen ... echt top gedaan! Ze wordt dankzij jullie een echte prinses.

Super mooie princessen jurk .Top service en snel Geweldig

Score:10

Netjes en snel geleverd.Blij gezicht bij het uitpakken.

Score:10

Door financien heb ik slechts een paar dagen voor mijn dochtertje haar 5e verjaardag toch ern bestelling geplaatst. Ik was bang dat het niet optijd zou aankome en ik mijn dochter geen kafo zou kunnen geven. Alle zorgen werden afgenomen toen ik net voor haar verjaardag het pakketje ontving. Blij dat ze was toen ze het opende. Hartstikke bedankt voor jullie service!!!

Score:10

Zeer eenvoudig te bestellen en zeer snel geleverd.

Score:8

Zeer vlotte service! Alles mooi verpakt toegekomen. Een aanrader. De kleedjes en accessoires op zich zeer mooi !

Score:10

Overzichtelijke site. Mijn dochter had snel gekozen! Ze was opslag verliefd. Snelle nette levering. En is daadwerkelijk prachtig zoals de foto's doen lijken. Een echte aanrader. Zeker voor het geld dat ze vragen. Perfecte prijs/kwaliteitverhouding en mijn dochter gelukkig met haar jurk voor prinsessendag.

Score:10

Kleding ziet er puntgaaf uit, snelle levering

Score:10

Overzichtelijke website. Snelle levering. Correcte afhandeling.

Score:10

Duidelijke website met mooie spullen. Het was eenvoudig te bestellen en kwam prima optijd en goed verpakt aan. De kwaliteit van het product was uitstekend. Bedankt!

Score:10

Wij hebben een jurk gekocht met wat extra's zoals schoenen, sieraden en haaraccessoires en zijn super tevreden over de aankoop en de service. De bestelde artikelen zijn van goede kwaliteit in tegenstelling tot eerdere gekochte prinsessenjurken & accessoires bij andere winkels en onze dochter is er helemaal gelukkig mee en voelt zich nu zelf net een bruidje in haar jurk. Daarnaast ook complimenten over de verzending en service, wij hadden het dezelfde dag nog binnen en bij een vraag over de factuur had ik binnen een uur al antwoord en was het opgelost. Ik zou iedereen aanbevelen om hier een jurk te bestellen, de prijzen zijn dik in orde voor de kwaliteit die geboden wordt.

Score:10

heel mooi pakje, van goede kwaliteit.Wel voorzichtig met plaatjes op de cape, die plakken iets bij het uitpakken aan elkaar. maar heel gemakkelijk van elkaar af gehaald.:Mijn nichtje is helemaal in de 7e hemel

Columbusweg 4 f

4462 HB GOES