schnelle Lieferung

Score:10

Bereikbaarheid is heel goed en service was ook heel goed.Snelle levering en vriendelijk.

Score:9

Nette en snelle afwerking van de bestelling

Score:10

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen dus daar kan ik nu niks over zeggen, maar ik heb vrijdagmiddag een jurk besteld en het is vandaag woensdag en heb de jurk nog niet ontvangen. Daar kan de winkel niks aan doen, maar ik zou daar wel rekening mee houden, aangezien het dan niet overeenkomt met de voorwaarden die geplaatst zijn op de website qua levering.

Score:8

Geachte mevrouw/heer,Zeer tevreden met het geleverde pakje. Alles was zeer verzorgd. Doe zo voort. Met hoogachting,

Prima product, snelle versturing

Score:10

Mooie kwaliteitMijn kleindochter is er super blij mee

Score:10

Snel geleverd en goed verpakt. De jurk is als getoond op de site. Leuke accessoires erbij die je er bij andere sites apart bij moet kopen. Tevreden klant!

Score:9

Wat een leuke online winkel. Ik kocht een mooie make-up koffer voor onze kleindochter. Het zag er hartstikke leuk uit. E.e.a. snel geleverd en ook al verpakt als kadootje. Helemaal prima!

Score:9

Artikel is heel mooi, zeer netjes verpakt. Mocht ik weer wat willen, dan weet ik jullie te vinden.

Score:10

Snelle levering, product van goede kwaliteit.

Snelle levering.

Score:10

Zeer betrokken verkoper en ontzettend leuke Elsa-jurk voor de verjaardag van mijn 5 jarige kleindochter. Helaas kwam de bezorging via interpost niet aan, waarna verkoper 1 dag voor de verjaardag nog moeite deed om de bestelling opnieuw met post.nl te versturen en dat kwam gelukkig op tijd aan. Bedankt daarvoor!

Score:8

Wat een mooie Anna Jurk! Kwaliteit is echt prachtig!!

Score:10

Perfect geleverd, ook heel leuk met een kleurplaat en kleurpotloden erbij. Heel attent .

Score:8

Prachtige jurkjes, snelle levering. Zeer tevreden Kleinkinderen zullen erg blij zijn..

Score:8

Prinsessenjurk dacht goed mee mbt de levering van het pakketje en heeft frequent contact gehad met PostNL.De kinderjurk was compleet en netjes geleverd. Verrassend en een blije kleindochter

Score:10

Wij hebben een jurk besteld voor onze dochter. De maat die ik wilde was er niet. Dus op de gok een maat groter gekocht, gelukkig bleek dit prima te kunnen. En nu kan ze er extra lang van genieten.De jurk kwam snel en was leuk verpakt en onze dochter is er helemaal blij mee! De stof voelt goed aan, niet zo fragiel, zoals ik soms ook zie.

Score:8

Snelle levering en mijn dochter helemaal blij met haar jurk

Score:8

Goede en snelle service. Jurk ziet er mooi uit.

Score:8

Heel mooi, net zoals op de foto!!

Score:9

Prima levering op tijd en mooie kwaliteit.. er zat zelfs een tekening kleurpotloodjes bij

Score:10

Snel geleverd. Was iets niet in orde met de handschoentjes. Gewoon nel en netjes opgelost. Raad dit bedrijf zeker aan.

Score:10

Leuk ingepakt met kleurplaat en kleurtjes. Mooie kwaliteit.

Score:10

Snelle reactie. Meedenkend en fijne service

Columbusweg 4 f

4462 HB GOES