Score:10

Overzichtelijke website. Waanzinnig snelle levering. Goede kwaliteit producten! En een blij meisje van 3, meer kan een moeder zich niet wensen!

Score:10

Wat een snelle levering en met een leuke kaart en tekenplaat erbij was het feest compleet. De jurk is mooi en van goede kwaliteit. Dat ontbreekt vaak bij andere winkels waar je goedkoop disney verkleed kleren kan kopen. Wil je echt je (klein)kind verrassen, dan ben je beter af bij deze webshop.

Score:10

Zeer toffe en kwaliteitsvolle spulletjes voor een betaalbare prijs . Heel snel geleverd , zelfs sneller dan verwacht . Topservice

Score:10

Mooie site, leuke artikelen, goede prijzen. Site nodigde uit om meer te bestellen.

Score:6

Erg leuk jurkje va Elsa uit Frozen voor de vijfde verjaardag van onze dochter. Er zat een knoopje los, maar het jurkje is super schattig.

Score:10

Ik ben zeer tevreden. Heel netjes verpakt, jurkjes zijn prachtig en mooie van kwaliteit. Kleine meisjes voelen zich echt een prinses.

Score:10

Zeer tevreden!!! Bestelling was de volgende dag binnen en de artikelen zijn erg mooi!! Mijn dochter draagt het wanneer het maar kan. De prijs ligt wat hoger dan bij bv een speelgoedwinkel maar het is elke cent waard. Ik ben nu alweer aan het bedenken welke jurk ik volgende maand ga halen!!!

Score:10

Ruim assortiment en een goede service. Kreeg bijna direct antwoord op mijn vraag (per e-mail). Goede prijs- kwaliteitverhouding en snelle levering. Mijn dochtertje was erg blij met haar verkleedpak!

Score:10

Mooie producten in de shop, snelle levering en gratis kado erbij

Score:10

Leuke producten voor meiden sie van verkleden houden. Leuk geprijsd ook:) Mijn dochter is er superblij mee:)

Score:10

Zeer snelle levering en goede kwaliteit. Dochter helemaal blij. Was het zeker waard.

Score:10

Top Top Top!! Prinsessenjurk en cape heel mooi en de volgende dag ontvangen. Heel professioneel en netjes verpakt. Leuke assortiment en kreeg gratis een prinsessenkroontje erbij. Bedankt!??????Mijn dochter heeeel blij!

Score:10

Netjes op tyd geleverd en altyd goede kwaliteit

Score:10

Snelle service. Mooi artikel.

Score:10

Super mooie Anna fronzen jurk Mooie kwaliteitOnze kleindochter is er zo blij meeEn ze is nu echt Anna En ze heeft al weer een andere jurk gezien voor haar verjaardag

Score:8

Heel veel keuze en in heel veel maten verkrijgbaar.

Score:10

Goede prijs- kwaliteitverhouding en snelle levering.

Score:10

Super snel, met een super leuk assortiment voor alle leuke thema feestjes zoals Super Heroes!

Score:8

Heb 4 kleindochters van 2/6 , die zich graag verkleden, eerst kocht ik voor hun kleding via wish, daar was de qualiteit soms erg slecht, op fb zag ik jullie site, dacht ik probeer het een keer, de meiden waren erg enthousiast over de jurkjes, ook de gratis diadeem waren ze erg blij mee, ik was erg tevreden met de qualiteit. Als mijn 4 kleindochters er zijn, en dat is elke dag, dan hebben ze elke dag een verkleedpartij, dank zei Prinsessenjurk. Nl

Score:10

Besteld op de hoogte gehouden en op tijd geleverd.Perfect.

Score:10

Wij hebben recent bij jullie besteld en is ons goed bevallen. Netjes verpakt en de doos heeft ook een functie, de kinderen kunnen de binnenkant van de doos leuk kleuren, super.Veel succes met jullie bedrijf.Met vriendelijke groet.***

Score:8

Snelle levering, netjes verpakt. Alleen viel het jurkje echt wel veel kleiner. Ik had bewust al een grotere maat besteld. Gelukkig pastte het jongste zusje er wel in.

Score:10

Prachtige jurk! Mijn dochter is er heel blij mee! Volgende dag geleverd??kwam goed uit want mijn dochter was jarig!

Score:10

Goede service, bestelling dezelfde dag bezorgd!!!

Score:8

Snelle levering, de volgende dag al in huis.

Columbusweg 4 f

4462 HB GOES