Score:10
Het is voor de tweede keer op rij dat deze radeloze oma heeft kunnen kiezen in een geweldig inspirerend assortiment. Mijn populariteit is nogmaals gestegen, eerst als Sint nu als nieuwjaarsbriefoma. Hoe heerlijk is het om zo op het niveau van het kleine geluk van kinderen te kunnen inspelen. Alle principes aan de kant, gewoon kopen wat zij geweldig vinden. Alleen de glittertjes van de prinsessencape zijn overal in het huis te vinden, dus lieten de ouders zeer wijselijk de verkleedkleren ditmaal bij oma Kris achter. Daar kunnen we mee leven. De pretlichtjes in hun ogen als ze bij de Sint hun cadeau vonden, en nogmaals bij hun nieuwjaarswensen, ik zou het voor geen prinsessengoud willen missen. De ongelofelijke snelheid en correctheid waarmee de bestelling geleverd wordt is zalig. De correctie die ik bij de eerste bestelling doorstuurde werd onmiddellijk beantwoord. Ik heb al vervelende dingen online meegemaakt, maar dit schept weer heel veel vertrouwen in online bestellen. Ook de naam van jullie firma is enig in zijn soort. De lege dozen met jullie opdruk doen dienst om volwassenen vrienden te verrassen. Zo wordt alles terug herbruikt. En zo word ik zonder enige bedoeling een perfecte ambassadeur van jullie producten. Bedankt voor jullie inzet en verkleedpret. Hartelijke groet, ***