Score:10

Ziet er mooi uit,! Snelle levering

Score:10

Het pakket wed uitstekend op de afgesproken tijd geleverd. De Doornroosjes jurk is prachtig en de meegeleverde handschoenen een geweldig cadeautje. Mijn tip: meer bijzondere verkleed kleren ook voor jongens. Meer sprookjesachtig zou welkom zijn.

Score:8

Leuk assortiment en een goede kwaliteit. Niet zoals veel andere verkleedkleding dat er na een keer dragen al gescheurde naden in zitten. Bij sommige jurken (bijvoorbeeld de Assepoester trouwjurk) is het lijfje ook elastisch. Dat is handig voor kleine kinderen met verkleden. Leuk dat er ook een ruime keuze aan accessoires in het assortiment zit.

Score:10

Snel, hele mooie en brede keuze an prinsessen jurken, schoentjes etc.Ik heb voor Sinterklaas prachtige prinsessenschoentjes gekocht en kan niet wachten om die aan mijn dochtertje te geven.

Score:10

Heel blij met het ruime assortiment en de snelle bezorging

Score:10

Correcte snelle service en goeie kwaliteit.Dochter zal tevreden zijn met haar spulletjes..

Score:10

Super, besteld en de volgende dag al binnen. Netjes verpakt en zelfs het terug stuur formulier staat een leuke prinsessen tekening op geheel in stijl formulier..

Score:8

Wederom allemaal in orde! Blije prinsessen!

Score:10

Snelle levering. Prachtig afgewerkte verkleedjurkjes voor echte prinsesjes

Score:10

Prachtige princessenjurk, die er prachtig uitziet en geheel volgens de website is.

Gewoon top

Score:10

Extra service om in te pakken is geweldig en levertijd ook super.

Score:10

Al voor de 2de keer besteld deze week. De jurken zijn echt schitterend! Ik wou dat ik zelf terug kind was om me een Prinses te voelen...??service is ook top! Vrijdag besteld, zaterdag al geleverd!!! Tot snel...

Score:10

Snelle levering, ik had een probleempje met mijn e-mail dus kon ik afterparty niet ontvangen jullie hebben het heel goed en snel opgelost

Score:10

Duidelijke site, snelle bezorging en keurig verpakt.

Score:10

Hele goede service !!!Ik had de jurk een avond van te voren besteld want kon nergens meer zo een jurk vinden en volgende dag gelijk in huis!! Netjes verpakt en het leukste was de kleurplaat die we erbij kregen !Top top top !!

Score:10

Heel fijne website. Heel overzichtelijk, correcte en snelle levering !Altijd blije gezichtjes thuis!!!!

Score:8

Mooie en goede kwaliteit Disney jurk van Belle gekocht, ook de accessoires vallen goed in de smaak.Snelle levering

Supersnel geleverd. Mooie kwaliteit. Dankjewel

Score:8

Voor de eerste keer besteld...de jurk en de hakschoentjes zijn prachtig! Kan niet wachten tot mijn kleindochtertje van 4 ze ziet...??Ik heb meteen een nieuwe bestelling geplaatst! De Sint brengt heel mooie dingen dit jaar...??

Score:10

Heel leuke jurk Snelle rechtzetting van foute levering

Score:10

snel leverbaar en leuk verpakt

Score:10

Super snelle nette service. Er was een pakket kwijt geraakt bij ze post en de volgende dag hadden wij een nieuwe jurk in huis. Echt top!

Score:8

Leuke spullen, goede kwaliteit en snelle levering. Super!

Score:10

De jurken zien er prachtig uit! Echt 1-op-1 de jurk van je favoriete prinses. Pasvorm kan ik nog niet over oordelen, want het zit ingepakt voor 5 december. Maar afwerking is netjes, geen losse draadjes e.d. zoals bij de budget verkleedkleren. Ik weet zeker dat onze prinses dit fantastisch gaat vinden!

Columbusweg 4 f

4462 HB GOES