Score:10

Snelle levering en mooi product!

Score:10

Leuke artikelen. Snelle levering en goede prijs.

Score:10

De bestelde spullen zijn van mooie kwaliteit. De kleurplaten achterop de bon was een leuke verrassing.

Score:10

Snel en mooi ingepakt geleverd!! Een mooie tekeningen erbij voor ons prinsesje, helemaal top!!

Score:10

Wat een ontzettend leuke jurk heb ik binnengekregen hier gaat een klein meisje heel blij mee zijn??

Score:10

Super service! Elke bestelling zoals afgesproken en keurig op tijd. Ooit klantenservice gesproken en er is aan alle fronten meegedacht en alles aan gedaan om bestelling op tijd bezorgd te krijgen. Loop er helaas wel vaak tegenaan dat de benodigde maat niet meer voorradig is. Altijd jammer als je kind iets geweldigs heeft gezien...

Score:10

Levering zoals beloofd de dag erna.Mooi verpakt zodat het veilig thuiskomt en mooie kwaliteit

Score:10

Supervriendelijke en snelle service! Mijn dochters zijn vol trots verkleed gegaan naar school in hun prachtige prinsessenjurk & ridderpak ?

Score:10

Prachtige Elsa jurk net even niet zo�n standaard jurk. Onze dochter is er helemaal weg van. Dolgelukkig was ze toen ze hem zag. En vele uren heeft ze er al mee gespeeld. Snelle levering net een leuke kaart en kleurplaten erbij.

Score:10

Vriendelijke en goede service. Ook zijn de producten heel mooi.

Score:10

Netjes en mooi verpakt. Leuke kaart en kleurplaat. En mooie artikelen

Score:10

Snelle levering en mooie Elsa jurk

Score:10

Super kwaliteit!! Dol op deze jurken!!

Snelle leveringKwaliteit heel goed

Score:8

duidelijke webshop en goede levering.

Score:8

Jurk is van goede kwaliteit, snelle levertijd

Score:8

netjes verpakt. super snel geleverd. jurken zoals uitgekozen op site voldeden aan verwachting

Score:10

snel geleverd en mooie kwaliteit. Ik heb al vaker jurken gekocht met altijd dezelfde goede service. Zeker aan te raden!

Score:10

Jurk is precies zoals aangegeven. Maar komt overeen past precies! Snelle levering

Score:10

Verkleedkleding ziet er mooi uit. Ook leuk, had van wat asscesoires, 2 stuks besteld (nagel- en oorbelstickertjes), en kreeg 2 verschillende versies.

Score:10

Ik ben super geholpen toen ik een verkeerde maat schoentjes besteld had. De medewerker dacht mee en zorgde er voor dat ik mijn kleindochter toch nog blij kon maken met haar cadeautje!Geweldige service!

Score:8

Erg mooie verpakking, jurk is heel mooi! Mijn nichtje wilde hem meteen aan en heel de dag niet meer uit.

Score:10

Bestelling werd precies optijd bezorgd

Score:8

Prachtig materiaal. Mooi uitgewerkt. Dochter is overgelukkig??

Score:10

Ze zien er echt super leuk uit en onze dochter is er helemaal wild van!!

Columbusweg 4 f

4462 HB GOES