steeds op tijd

Tot heden steeds snelle e nette levering. Een keer verkeerd product gekregen. Voor de rest zeer concurende prijzen.

Heel vlot en snel verlopen

Perfekt

Mijn 2de bestelling hier en alles wederom perfect verlopen. Kan je alleen maar happy van worden.

Snelle levering en goed medicijn

Fijn dat je hier zonder recept bepaalde medicijnen kan kopen die in Nederland niet verkrijgbaar zijn

Erg goed ervaring

Goed kwaliteit, goede prizjen en altijd snel thuis. Nooit een probleem gehad

perfecte en snelle afhandeling en levering

perfecte en snelle afhandeling en levering

Jammer

Jammer dat ze je blijven bestoken met ongevraagde tevredenheidsmails, dat neemt het tevreden gevoel wat ik had vrijwel helemaal weg.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Prix et rapidité de livraison

Bravo

Ok

Ok

De bestelling werd heel snel geleverd en de service was dan ook top.

Artikelen waren snel en netjes geleverd.

Bestelling niet geleverd!

PostNL levert mijn bestellingen bijna nooit aan huis, maar stuurt ze altijd naar een afhaalpunt. Ik vind het erg vervelend dat ik mijn pakket telkens zelf moet gaan ophalen.

Snelle en zeer correct geleverd.

Snel en betrouwbaar

Goede communicatie, snelle verzending

Over het algemeen ben ik altijd tevreden wat prijs en kwaliteit betreft. Alleen zou het fijn zijn om als trouwe klant ook eens een korting te krijgen. En PostNL scoort niet goed als verzendingsdienst. Waarom niet bPost gebruiken in België? Dat gaat uiteindelijk nog sneller.

Alles in orde

Alles naar wens en snel geleverd.

zeer tevreden

alles netjes geleverd

Te trage levering

Mijn eerste ervaring met optiphar vind ik spijtig. Voor 1 doosje moet ik dagen wachten om het geleverd te krijgen. Terwijl ik nadien ontdekt had dat er een winkel van optiphar vlakbij was. Ik had het beter in de winkel gaan kopen.

Correct, snel en goede promo's

Levering was vrij snel. Promo's zijn altijd sterke prijzen

Altijd top in orde

Snelle levering, en bestelling klopt als een bus

Heel tevreden!

Al enkele malen besteld bij Optiphar en ben heel tevreden..goede producten..snelle levering..Top!!

zeer tevreden

Mijn bestelde producten zijn snel en goed besteld. Heel blij met de oogdruppels en -spray. Doen precies waar ze voor bedoeld zijn en geven merkbaar verbetering vanaf het eerste begin.

N’ayant toujours pas reçu la commande, je ne peux donner un avis positif

J’ai commandé des compléments alimentaires que je n’ai toujours pas reçu. Lors de ma commande, je devais recevoir ces compléments rapidement. Je n’ai toujours rien reçu après une semaine. Même si la faute revient au service de livraison (PostNL), je ne peux donc pas donner un avis positif. J’ai contacté Optiphar afin d’en savoir un peu plus sur l’avancement de la commande, mais la seule réponse que j’ai reçue était qu’ils avaient regardé sur le lien du tracking de chez PostNL et qu’ils renseignaient un retard de livraison ce que je savais déjà. J’attends donc toujours ma livraison.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Tevreden / snelle verwerking