Prima apotheek

Altijd correct en bliksemsnel bezorgd, producten tegen scherpe prijzen, meer moet dat niet zijn. Super!

Vlot aankoopproces en snelle betrouwbare levering

Al vaak bij optiphar besteld. Telkens ging alles supervlot. Geen haperingen.

Livrer rapidement au point relais sans frais et une bonne promotion sur le produit .

Belle promotion sur le produit et je suis satisfait du service pour mon premier achat, on verra la suite si cela est correctement intéressant au niveau des prix.

Optimale service verlening

Bij aflevering van de bestelde goederen bleek een pompje niet aanwezig te zijn. Dit werd snel en adequaat opgelost!

Zeer voordelige en snelle levering!

Zeer voordelige en snelle levering!

Très satisfaite d'Optiphar

Je suis très satisfaite d'otiphar pour les raisons suivantes.. envoi rapide, prix avantageux et suivi du colis..horaire précis. Je recommande vivement

Het bezorgen duurt iets lang.

Ik had op de vrijdag besteld en ik kreeg het op de maandag middag. In de site stond: vrijdag bestellen zaterdag leveren.q

Goed geregeld snelle service.

op vraag per mail direct antwoord

over het product kan ik nog niet veel zeggen, nog maar een paar dagen bezig met gebruik ervan.

Op tijd bezorgd.

Livraison rapide et conforme

Livraison rapide et conforme

Valse reclame

Heb 2 verschillende bestellingen gedaan voor 2 personen. Er werd reclame gemaakt voor gratis douchegel. De 2 bestellingen werden samen verstuurd en er werd geen gratis douchegel bijgesloten. Tot hiertoe was ik heel tevreden van Opthifar. Maar weet niet of ik nog bij hen zal bestellen. Ik hou niet van valse reclame om klanten te lokken en er dan niets bij de geleverde producten cadeau te doen.

Tevreden

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer nette en snelle verzending!

Snel en goed

Snelle levering.

Heel goed en tevreden.

Snel levering..

Tres bon service

Très bien expédition rapide. Colis bien emballé. Prix intéressant Je recommande.

Afwachten

Afwachten

Snelle levering en juiste middel

Snelle verzending en goeie prijs

Producten snel in huis en prijs lager dan bij andere aanbieders

Zeer good

Very bood website

Altijd snelle perfecte thuislevering

Snelle levering , interessante prijs.

Product snel geleverd.

Très bien servi

J'ai trouvé ce produit moins cher que chez les autres fournisseurs , ce qui m'a satisfait pleinement.Tout c'est bien déroulé.

Antwerpseweg 81 b

2440 Geel