Supersnelle en vlotte service

Prima, snelle reactie op vragen.

Snel mail contact over betreffende levering en gevraagde wijziging.

Goede ervaring

Goede afhandeling en snelle levering

goed maar te laat

Goed geleverd, doch had het graag voor het weekend, is niet gelukt. Volgende keer zal ik vroeger moeten bestellen...

Excellent product

Delivered quickly and is true to description!

Heel tevreden

Snel en op tijd geleverd. Goed product.

Redelijk tevreden.

Voor 15 u en de volgende werkdag is uw slogan. Helaas was dit niet het geval.

Goedkoop

Snelle levering , geen verzendkosten bij redelijk lage aankoopprijs

PRIMA

Mijn bestelling is volgens afspraak geleverd . Ook de levering met Post NL vindt ik zéér positief !!! Jammer dat ik als Belg minder tevreden ben van Bpost . Al véél problemen met deze medewerkers gehad !!!!

Verkeerde bezorging

Ik had gekozen voor bezorging bij een afhaalpunt, het staat ook op de factuur. Toen ik de email kreeg dat mijn bestelling onderweg was een dat ik mijn bestelling kon volgen, daaruit bleek dat mijn bestelling naar naar mijn huisadres ging. Beetje jammer want ik kon het ook niet aanpassen.

Zoals door jullie beloofd, optijd!

Nooit problemen

Alles op tijd goeie service

Optiphar gewoon goed

Website, service en snelheid uitstekend

goede service

Ik ontving mijn producten met schade: enkele glazen ampullen waren gebroken. Ik stuurde een foto van de schade en het product werd binnen de 3 dagen vervangen (en deze keer beter verpakt).

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke product informatie en een van de weinige online winkels waar direct naar een pakket automaat kan worden verzonden. (Niet alle bezorgers leveren normaal aan huis) Levering binnen 48 uur.

Uitstekende service!

Snelle levering zonder problemen.

Service is goed

Snelle levering en serieuze oplossing bij gemelde problemen. Top.

Steeds goede prijs kwaliteits verhouding en heel gedienstig en vriendelijk personeel aan de telefoon.

pakket was vlug bij post NL maar daar was de doorstroming met vertraging

Ik bestel hier altijd de voeding voor mijn dochter, omdat deze niet verkrijgbaar is in de winkel of apotheek. Het wordt altijd netjes en met zorg z.s.m verzonden.

Altijd vlotte bestelling en levering

Heel vlot om een bestelling te plaatsen en snelle levering. Als terugkerende klant, zou ik misschien wel een korting verwachten zo nu en dan. Al moet ik wel toegeven dat wanneer ik vergelijk, Optiphar steeds de beste prijs aanbiedt.

C'est mon deuxième achat sur le site Optiphr, et je suis ravi de constater que le produit est authentique et proposé à un prix plus avantageux qu'ailleurs. Cependant, je rencontre un problème récurrent : je ne reçois pas le numéro de suivi ni les liens vers le site du transporteur. De ce fait, mon colis est arrivé au point de retrait depuis plusieurs jours sans que j'en sois informé. J'ai dû contacter le service client pour apprendre que mon colis m'attendait depuis un certain temps à l'endroit indiqué, malgré une livraison rapide.

Perfecte levering

Nooit problemen !!!

Zeer tevreden.

Optimale snelle bezorging fantastis produkt.

Ok

Alles ok.