Rapide, soigné et professionnel !

Site très convivial. Un excellent rapport qualité prix. Livraison ultra rapide et soignée. Que du positif !

Prima prijs, snelle levering

Prijs ok, snell levering. Alles prima verpakt en gratis staaltje. Altijd leuk.

Positieve klantgerichte ervaring

Zie bovenstaande

Tweede ervaring ook prima!

Was ik de eerste keer al blij verrast door de (beste) prijs en supersnelle levering, bij mijn 2e bestelling dus ook! Voor mij een reden om voor dit product vanaf nu altijd even eerst bij jullie te kijken.

Betere prijs en snelle levering

Helemaal goed!

Bestel al jaren naar volle tevredenheid bij Optiphar. Hebben beste prijs voor het supplement dat ik zoek. Scheelt 40 à 50 %!! Duidelijke communicatie, in de bevestigingsmail wordt hun telefoonnummer nog eens genoemd. Snelle levering. Gewoon helemaal goed!

Slechte levering. Zwaar beschadigde verpakking

Verpakking was fameus beschadigd, zelfs binnen de verpakking waren er licht beschadigde doosjes doordat de eigenlijke buiten verpakking zo zwaar beschadigd was. En dit was niet de eerste maal bij Optiphar. Maar nog nooit zo'n ernstige beschadiging. Heb er trouwens foto's van genomen. Dit komt wel door de verzendingsdienst Post Nl. Voor mij mogen ze gerust een klein bedrag vragen, of het minimum leveringsbedrag verhogen, en het in handen geven van Bpost. Daar heb ik nog geen enkele slechte ervaring mee gehad

Vriendelijk snelle levering en een factuur erbij Dankjewel

heel goed

Meerdere supplementen geleverd met extreem korte houdbaarheid.

Mijn ervaring met deze online apotheek is helaas teleurstellend. Ik ontving meerdere supplementen uit één batch met een houdbaarheidsdatum die slechts vier maanden in de toekomst lag. Het ging dus niet om één enkel product, maar om meerdere verpakkingen van hetzelfde supplement met dezelfde, zeer korte resterende houdbaarheid. Volg je daarbij de door de fabrikant voorgeschreven dagelijkse dosering, dan is het simpelweg onmogelijk om deze verpakkingen vóór de THT-datum op te gebruiken. Het gevolg is dat je onvermijdelijk blijft zitten met producten die over datum raken. Toen ik hierover contact opnam, kreeg ik als enige oplossing het voorstel om de supplementen terug te sturen voor restitutie. Daarmee werd het probleem volledig bij mij neergelegd, inclusief de noodzaak om elders opnieuw te zoeken en te bestellen, iets waar ik simpelweg geen tijd voor heb. Dat is niet wat je als klant mag verwachten. Ik kan deze aanbieder dan ook niet aanbevelen. Deze manier van zakendoen wekt weinig vertrouwen.

Supper

Heel correct zeer tevreden

Heel erg tevreden

Première rencontre avec Optiphar très encourageante

Livraison parfaite d’un produit de qualité et avantageux quant au prix. 5/5

Zeer vlugger en correcte levering

Alles stipt geleverd

Tout s'est très bien passé

Prix intéressants, envoi rapide

Prima service!

Fijne , snelle bezorging

Fijne,snelle bezorging

Snel correct perfect

Alles naar wens snel perfect correct

Geweldige service

Snel en netjes bezorgd product nog niet geprobeerd is voor de voorraad

altijd op voorraad en snelle levering

Beste prijs onder de online apothekers

Voor de eerste keer hier besteld omdat het de goedkoopste was voor hetgeen ik zocht. Als je het zelfde product vind maar duurder elders, dan kies ik voor Optiphar

Makkelijk besteld, vlot geleverd!

Zoals ik al zei; makkelijk besteld en vlot geleverd. De artikelen zijn zoals omschreven en niet duur.

Service très rapide

Toujours du stock dans mes commandes

justesse et rapidité

commande reçue dans les 48heures(très rapide)

Vlotte bediening

35%goedkoper.