Topper!

Heel goede service, ik ben een tevreden klant. Top

Ultra rapide et le moins cher pour ce produit

Livraison ultra rapide : commande le vendredi, livraison le samedi ! Je ne connaissais pas cette parapharmacie. Elle était cette fois la moins chère pour ce produit. Je vais donc la reprendre dans mes comparaisons de prix de mes nombreux achats de nutriments. Et on verra si elle est encore la moins chère pour certains produits.

Te weinig info en verkeerd product geleverd

Postnl was ook nog eens 3 dagen te laat en dan heb je het eindelijk binnen, is het formaat van je product niet goed. Op de site ontbreekt veel product informatie.

Correct

Snellel levering

Prima online pharmashop

Scherpe prijzen en supersnelle verzending, meer moet dat niet zijn, aanrader!

Bon service

Bonjours Très bon service Michèle

Snelle levering, altijd leuke gift, duidelijke en goede website

Alles OK

Alles OK

Snelle bezorging!! En voordelig

S morgens besteld, de volgende dag geleverd, echt top!. De prijs scheelt erg met andere websites!

Très bien

Bon service fiable

Correct

Producten worden snel geleverd,ALLEEN jammer dat er nooit korting gegeven wordt Heb meestal pakket rond 280 euro.vind ik wel al veel,,hopelijk bij jullie ook eens kortingen,Bij pharmaline altijd

uitstekend

zeer vlugge levering en service een aanrader prijs ook schappelijk

Groot aanbod met scherpe prijzen

Fijne webshop met een zeer gevarieerd vnl medische aanbod. Verzending is ook goed geregeld en snel.

Snel en correct.

Snel geleverd.

vlugge en correcte bediening

de bestelling wordt geleverd zoals aangegeven

Topwinkel

De goederen zijn zeer snel geleverd, met duidelijke en regelmatige updates over de locatie van het pakket. Ik ben heel tevreden over deze service.

Excellent Fast delivery, better offers

Ik vind mijn medicijnen en mijn Dezelfde soort voedingssupplementen, maar dan voor een lagere prijs. Bovendien werd het de volgende dag al bezorgd. Dankjewel

Goed product, goede prijs, snelle levering

Na de duidelijke website gemakkelijk kunnen bestellen en voor een zeer redelijke prijs ook nog een.snelle levering

Slecht

Ik wacht op feedback van een niet geleverd produkt sta wel betaald is!!¡!!!!!

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Volgende keer graag weer.

Duidelijke website, goede prijs

Mijn gezochte produkt bleek hier het goedkoopst en boven de 30€ is verzenden gratis. Bevestigingmail en mail gehad toen het product werd verstuurd. Vlugge levering, product in goede orde ontvangen.

Dienstverlening op hoog niveau.

De service gaat verder dan alleen inpakken. Hier wordt ook verantwoordelijkheid genomen voor de verzending en verschuild men zich niet achter een transporteur.

Tevreden over de ganse lijn

Prima prijs/kwaliteit Stipte levering/degelijke info via mail

alles oke

niets op aan te merken, alles op tijd

Snel en gooie prijs

Antwerpseweg 81 b