Verkopen neppe gebruikte artikelen

Ik heb een caudalie deodorant gekocht die er gebruikt uitzag. Ook de verpakking en geur van de deodorant ruikt en ziet er niet hetzelfde uit als rechtstreeks van het merk zelf. Ik denk dat het om een nep product gaat. Nadat ik een mailtje heb gestuurd dat ik dit niet durf te gebruiken, vroegen ze of ik dit vieze deodorant kon opsturen, waarvan €5 retourkosten in mindering worden gebracht. Ik vind het absurd dat ze een vieze gebruikte deodorant terugwillen om verder zo door te verkopen, laat staan de moeite die ik dan moet doen om het te retourneren en dan ook nog €5 in mindering. Heb zoiets nooit meegemaakt. Goedkoop is duurkoop! Hier ga ik nooit meer bestellen!

Snel

De bestelling plaatsen was makkelijk en de levering was snel, volgende dag in huis, Niet de goedkoopste, wel erg goed!

Goed.

Bestelling, betaling en levering werkten zeer goed.

Zeer tevreden over de apotheek Optiphar

De producten worden aan een voordelige prijs aangeboden, de verzending gebeurt heel snel en wat ook heel interessant is dat de gratis levering wordt uitgevoerd vanaf 29 €.

Snel en correct

Vlot bestellen, snelle levering, goed verpakt, niets op aan te merken, alleen maar positief!

Zeer goede service

De bestelling was er snel. Toen ik open deed, ontbrak een product. Ik heb een mail gestuurd en de ontbrekende product is direct naar mij gestuurd. Top service!

Onberispelijk.

Niets op aan te merken.

Uitgebreid assortiment en fijne prijzen. Levering is snel en goed. Ik ben een tevreden klant.

Hele nette prijzen voor geleverde produkten.

Hele nette prijzen voor de produkten die ik nodig had. Vlotte verzending en ben dus heel tevreden.

Goede kwaliteit.

Snelle levering, zonder problemen. Dank je wel.. MVG. M.P

Goedkoop en snel geleverd

In het algemeen zijn producten goedkoper dan in Nederland. Tevens, wordt de zending snel geleverd.

Rapidité de livraison

Rapide et efficace la qualité aussi était au rendez-vous.

Alles was afgeleverd zoals het hoort te zijn. Dikke DUIM,

Top service.

Na het ontvangen van mijn bestelling werd de afhandeling van de verkeerd verzonden producten op een uiterst positieve manier afgehandeld. Onmiddellijke reactie na mail en binnen enkele dagen opgelost.

Snelle levering en fijne prijs

Een zeer snelle levering en goed geprojsd product. Daarnaast nog ren klein cadeautje gekregen in de vorm van een micellair water flesje. Zeer tevreden!

Snelle levering. Netjes verpakt en een klein extraatje erbij ❤️

zeer tevreden

snelle verzending, keurig verpakt met nota en kleine attentie!

Zoals altijd snel geleverd, goede prijzen.

De bestelling om te plaatsen was goed en levering was perfect

Alles is goed gegaan

Giede producten en snelle levering

De beste service

Ondanks dat de pc een verkeerd adres, automatisch , had ingevuld hebben ze het opnieuw verstuurd , heel behulpzaam aan de telefoon . Voorbeeld van het goed te doen . Mvg Stefan

توصيل سريع وسعر ارخص بكثير مقارنة بغيرها ساشتري دائما

توصيل سريع وسعر ارخص بكثير مقارنة بغيرها ساشتري دائما

Uitstekende service

Goede prijs, snelle verzending!

Antwerpseweg 81 b

2440 Geel