Net bedrijf

Snelle en goede service

Snelle en perfecte levering

Première fois que je commande car je ne trouvais plus un produit en wallonnie et très satisfaite

Je repasserai commande volontier, pratique,rapide et efficace

Très rapide et fiable

Produits disponibles, prix concurrentiels, expédition rapide. Le suivi est parfaitement fiable. La disponibilité de point relais facilité le retrait.

Super makkelijk site en snelle levering

Keurige levering, mooi op de beloofde tijdens lokatie.

in één woord : fantastisch

Goed product

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Van bestellen tot en met levering: uitstekende ervaring.

Veel keus en snelle verzending

Was opzoek naar een goede oorthermometer van Braun en vond deze bij Optiphar voor de laagste prijs waar dan ook online. Bestelling binnen een dag in huis.

Supersnelle bezorging

Ik had prijzen vergeleken van een bepaald zonbeschermings product en zij waren beste prijs en ook top was de snelle levering.

Ik heb het artikel niet ontvangen vanwege de verzendmaatschappij en ik weet niet waar het is Hij ging naar het ontvangstpunt en zij zei dat ze het niet had.

Snel, gemakkelijk en goede prijs.

Product snel gevonden aan een goede prijs, snelle levering.

Groot assortiment

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Snelle levering, goed product

Goed product

Goede kwaliteit prijs verhouding snelle levering dank daarvoor

Besteld en snel geleverd

Producten besteld en ze zijn snel geleverd, super fijn Producten voldoen aan de verwachtingen

Goed verpakt.

redekijke prijzen en snelle levering , ook van moeilijk verkrijgbare artiekelen.

Ik was op zoek naar ginseng-koffie en vond deze tegen redelijke prijs bij Optiphar. het werd ook nog eens snel geleverd.

Perfect !

Perfect !

Snel en correct ! Aan te bevelen

Bestelling geplaatst en de volgende dag al netjes afgeleverd… goeie service!

Efficace

Service rapide, efficace et sur

Goed en op tijd

Heel snelle levering , goed verpakt en goede prijs

Je krijgt wat je bestelt binnen een redelijke tijd.

Zoals hierboven.

Antwerpseweg 81 b