Laden reviews...
1 533 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dans l'ensemble, les clients apprécient la livraison rapide et le bon rapport qualité-prix. La plupart décrivent un service fiable et des informations claires pendant le processus de commande. Bien qu'il y ait quelques retards mentionnés, l'expérience reste majoritairement positive et fiable.
Goedlevering
Armanda
Ravels
Heel correcte aflevering van bestelling....sneller dan het zelf op te halen...heel tevreden
Dorine
Zottegem
S'morgens krijg ik mail dat de bestelling zal geleverd worden tussen 8u s'morgens en 9,30U s'avonds, Dan blijf je een ganse dag thuis om in de late namiddag je levering te ontvangen? Dit kan beter denk ik Groeten Debacker Christine
Christine
Wielsbeke
Livraison rapide et produit conforme Je recommande et d'ailleurs je vais lancer une nouvelle commande chez eux !
Sandra
Waterloo
Uitzonderlijke service, heel behulpzaam en vriendelijke medewerkers.
15 September 2026
TD
Westerlo
Goede producten en…Supersnelle levering! Optiphar!
15 September 2026
Phine
Almere
Makkelijk bestelling te plaatsen en snel ontvangen.
14 September 2026
Renée
Aalsmeer
erg correcte en snelle afhandeling van de bestelling
14 September 2026
Prachtig geleverd.
12 September 2026
Patrick
Frasnes-lez-Anvaing
Ben best tevreden, de prijzen zijn wat aan de hoge kant, wel postitief dat je een online bestelling kunt laten leveren bij een Optiphar apotheek in de buurt zodat je geen verzendingskosten hoeft te betalen, wel vriendelijk personeel staan klaar om te helpen en het geven van advies
11 September 2026
Ann
Geel
groot aanbod van producten juiste prijzen snelle levering
11 September 2026
erik
Pelt
Very fast shipping, you can find all the product from Nestle, sach as NAN Pro products are available in this shop online.
Mary%20Rose%20
Rijswijk%2C+ZH
Bestellen en bezorgen verloopt steeds optimaal, online zijn er echter scherpere prijzen te vinden voor bepaalde producten. Algemeen ben ik wel tevreden.
Ludo
Westerlo
Uitstekende en betrouwbare service Zeer tevreden over mijn bestelling bij Optiphar. De website is overzichtelijk, het bestelproces verliep vlot en de communicatie rondom de verzending was helder. Het pakketje werd snel, discreet en zorgvuldig verpakt bezorgd. Precies wat je verwacht van een online apotheek. Ik bestel hier zeker vaker!
Mehran
PIJNACKER
Livraison très rapide,
Willy
Sart-Dames-Avelines
geen berichten meer ontvangen waar het pakket zich nu bevindt.
Beveelt niet aan
Willem
Ranst
Goedemorgen,
Bedankt voor je review.
Ondertussen hebben we contact met je opgenomen via e-mail, zodat we dit zo snel als mogelijk kunnen oplossen. Onze excuses voor het ongemak!
Met vriendelijke groeten, Team Optiphar.
De website is zeer overzichtelijk. De produkten die ik nodig had kon ik bestellen aan een scherpe prijs en de volgende dag werden ze ,zoals vermeld, geleverd.
Carla
Wingene
Snel geleverd.
Willy
Antwerpen+
Alles vlot verlopen
Erwin%20
Wuustwezel
Een heel betrouwbare drogist, goede prijzen. Met heel vriendelijke medewerkers. Ben zeer tevreden.
Marlies
Roermond+
Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen. Ik werd via mail op de hoogte gebracht dat de levering wat later zou zijn omdat een product niet voorradig was. Snelle en correcte levering!! Prima werk !!
7 September 2026
Marc
Wespelaar
Het is gewoon goed in alles van bestellen tot en met verzenden!!
7 September 2026
Christel