Laden reviews...
1 458 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dans l'ensemble, les clients apprécient la livraison rapide et le bon rapport qualité-prix. La plupart décrivent un service fiable et des informations claires pendant le processus de commande. Bien qu'il y ait quelques retards mentionnés, l'expérience reste majoritairement positive et fiable.
Altijd in orde.
Ludo
Herentals
Erg Goed
Rudi
Olen
Excellent prices and TOP Service! Thank you :-)))
Enzo
Schaerbeek+-+Bruxelles
Eenvoudig en snel te bestellen. Alleen het afleverpunt is niet wat ik er van verwacht had. Volgens mij moest ik betalen voor levering thuis, maar het werd geleverd bij een postnl punt en niet op mijn huisadres.
Rob
Barendrecht
Goede opvolging van de bestelling en de prijzen zijn scherp vergeleken met andere webshops.
Mark
Eeklo
Voldeed aan de verwachtingen
Sandra
Noordwijk+
Er was een heel vlotte levering en alles werd correct en intact geleverd. Zoals het hoort, kortom. Ik ben zeer tevreden over hoe Optiphar werkt, er komen heel zeker volgende bestellingen.
Jurgen
Snelle en correcte levering
26 June 2026
Marie%20Claire%20
Mol
Ik kan nog geen mening geven aangezien ik mijn pakket nog niet heb ontvangen
Kelly
MUNSTERGELEEN
Ruime keuze, goede prijzen, vlotte website, snelle leverinng, vlotte en veilige betaling. Alles verloopt prima!
Danielle
NIel
Voilà une maison sérieuse et honnête ! Une double commande identique due à un problème bancaire a été annulée et immédiatement remboursée. Merci !
nce
Jodoigne
veel keuze in producten matige prijzen vlugge levering.
lucas
duffel
Korte levering tijd
Willy
VIANEN+UT
snelle en correcte levering.
Eduard
Haelen
ik kan dit product gemakkelijk aanbrengen
Corry
Bruchem
goede service, maar merkelijk duurder voor dezelfde producten dan de concurrentie.
Herman
Gent
Beste Herman,
Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u onze service positief hebt ervaren.
We begrijpen uw opmerking over onze prijzen. We streven ernaar om kwalitatieve producten en een goede service aan te bieden tegen een eerlijke prijs, maar het kan inderdaad voorkomen dat bepaalde producten elders goedkoper worden aangeboden.
Uw feedback nemen we ter harte en gebruiken we om ons aanbod en onze prijszetting verder te evalueren. Bedankt dat u de tijd nam om uw ervaring met ons te delen.
Met vriendelijke groet,
Team Optiphar
Depuis que j'utilise Optilan, beaucoup moins d'yeux rouge
Christian
Ladeuze
Levering altijd binnen een werkdag
Claire
Naarden
Kreeg het product snel geleverd en er zat ook nog een proefmonstertje voor het gezicht bij.
Miriam
Den+Haag
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd.
Patricia
Boutersem
Goede communicatie, snelle en correcte levering.
Diane
Dilbeek
Een goede prijs en netjes en snel verzonden
22 June 2026
L.
Landgraaf
Het is jammer dat je alleen met credit card kan betalen. Deze uitgaven doe ik graag met mijn bankrekening.. Ik had lang nodig om de bestelling te plaatsen - misschien kan de site iets eenvoudiger
22 June 2026
Doris