Geweldig goed

Prima internet bedrijf

Gebruik dit al jaren

In ons landje een stuk duurder dan bij Optiphar in Belgie, dus is de keuze vlug gemaakt. Even in Belgie bestellen en nog rap ook bezorgd!

snel geleverd en goede prijs

Zeker aan te bevelen, beste prijs en snel geleverd

Snel geleverd en veilig verpakt.

Handige overzichtelijke website, snel besteld en betaald. Goede prijs voor moeilijk verkrijgbaar product, geen hoge verzendkosten of orderkosten, verzenden is zelfs gratis. Snel geleverd in veilige aluminium verpakking.

Livraison dans les temps

La taille du colis correspondait bien à son contenu (pas de debauche de carton et de papier c'est très bien) et la livraison a eu lieu dans le délai annoncé. Les produits étaient conformes.

Adequate informatie over producten, snelle levering

Info op site is duidelijk

Vitamin

Ik ben super blij. Grote Bedankt . Tot andere keer. Met vriendelijke groetjes .

Op tijd ingeleverd .Goede service.

Prima service, snelle levering. Medicatie werkt goed.

Facilité et large choix

Le prix est plus avantageux pour le même conditionnement .Facile pour commander et livraison rapide .

Beschikbaar

Note en générale

Très satisfait des produits niveau qualité/ prix... Suivi irréprochable et livraison impeccable.

Snelle levering.

Super levering Top te vertrouwen

Snel geleverd. Gekregen wat ik besteld had. Top bedrijf.

Vlot correct snel

Super vlug geleverd

Prijs kwaliteit is super bij jullie en aan te raden

top product

Altijd perfecte producten voor mijn haar. Maar ik zou eens graag kortingcode vinden voor in belgie, meestal is het in nederland als ik ga zoeken

In de namiddag besteld en dag erna al geleverd

Parfait

Rien à redire. La livraison était rapide. Niveau prix moins chère qu'ailleur.

Producten zijn makkelijk te vinden en de prijzen zijn oké.

Prijs en verzendkosten keurig in balans.

Goede prijsstelling in combinatie met de verzendkosten. Waar andere online pharmaceuten de cliënten naar hoge afname (lees: meer bestellen) dwingen weet Optiphar door middel van redelijke verzendkosten in combinatie met niet al te hoge aankoop te realiseren. Daarmee neemt Optiphar een terechte voorsprong op de concurrentie. Een compliment is hier op zijn plaats.

altijd top service

Altijd juist en snel geleverd. Producten zoals op website.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440