Goede prijs,snelle levering

Goede prijs,snelle levering

Prix comp?titif et rapidit? de?

Prix comp?titif et rapidit? de livraison.

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen

Snel en goed

Snel en goed

Op tijd geleverd volgens afspraak

Product is op tijd geleverd. Was prima verpakt.

Prima goede produkten

Prima goede produkten, goede levering. Gratis verzending is top

prima service

prima service

De levering

De levering, beloofd binnen de 24u (indien voor 15.00u besteld en vooraf betaald) loopt nu al 7 dagen vertraging op. Het ligt natuurlijk aan PostNL. Maar het bedrijf zelf had 24 uren nodig om ons (kleine) pakje verzendklaar te maken. Hollandse grootspraak of collectieve sublieme logistieke onkunde?

Goede levering en kwaliteit

Goede levering en kwaliteit, alleen jammer dat er een grote vlek in zit. Kan het niet terug sturen dat de verpakking reeds weg is

Dubbel grote flesjes van 50 ml

Dubbel grote flesjes van 50 ml. Bij de vorige leverancier kreeg ik kleine flesjes die snel op zijn. Supersnelle levering, goed verpakt. Goede prijs. Ik blijf bij jullie kopen!

Correcte en bijzonder vlotte?

Correcte en bijzonder vlotte afhandeling.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, na de bestelling op de hoogte gehouden van de bezorging. Alles verliep prima en een aardige bezorger gaf het pakketje af. Alles prima, wat wil je nog meer? Dank hiervoor!

Verzend communicatie was prima.

Verzend communicatie was prima. Ik had een probleem met de bezorger, kon het pakket niet vinden. De communicatie met Optifar daarover was fantastisch. Gelukkig het pakket uiteindelijk gevonden! Ga daar zeker vaker bestellen!

Vlotte bezorging

Vlotte bezorging

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Het product was nu voordelig

Het product was nu voordelig. Betaalbaar en snelle levering

Snelle levering en goede prijs.

Snelle levering en goede prijs.

Correcte levering.

Correcte levering.

Vlotte en correcte afhandeling

Vlotte en correcte afhandeling. Vrijdag besteld, zaterdag ontvangen.

Bedrijf wat voor hun producten staat

Echt top bedrijf. Er was een vertraging werd netjes gemeld en later bezorgd met paar leuke extra dingen voor het lange wachten. Een aanrader

Merci ? vous pour votre efficacit? et?

Merci ? vous pour votre efficacit? et pour la qualit? des produits.et le colis est arriv? en bon ?tat..

Goede service!

Goede service! Er zat een foutief product in mijn doos en ze hebben meteen het juiste product opgestuurd en ik mag het foutieve product gratis retourneren. Snelle levering en scherpe prijzen!

Ruime keus aan artikelen! En supersnelle bezorging!

Ruime keus aan artikelen!

Geweldige online apotheek

Geweldige online apotheek! De bestelling verliep soepel, net als de betaling. De levering kwam heel snel! Echt geweldig!

De laagste prijs

De laagste prijs, vlotte handeling en snelle levering.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440