Heel snel geleverd en prijs kwaliteit ????

Heel snel geleverd en prijs kwaliteit ????

Goeie ervaring.

Alles was helemaal in orde. Geen opmerkingen.

Snelle levering en prima producten.

Snelle levering en prima producten.

premi?re commande faite impeccable livraison rapide

Premi?re commande impeccable tout s'est bien pass? Livraison rapide

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering, goede communicatie hierover. Nog nooit klachten gehad in 5 jaar!

Makkelijk te bestellen via de site.

Makkelijk te bestellen via de site. Snelle levering voor een goede prijs. Producten goed verpakt in een mooi passend formaat doos.

very quick delivering and original?

very quick delivering and original products as well.

Vlotte levering.

Vlotte levering.

Levering niet in perfecte staat?

Levering niet in perfecte staat geleverd en heel klantonvriendelijk. Uw antwoord klopt niet , het aankoopbedrag word niet volledig terugbetaald, 4,50 moet ik zelf betalen om het terug te sturen

Snelle levering en alles in orde.

Snelle levering en alles in orde.

Snelle levering ??

Snelle levering ??

Had mijn bestelling bij een ophaalpunt?

Had mijn bestelling bij een ophaalpunt laten komen, maar die ophaalpunt was gestopt sinds maart, en had Tel contact met Optiphar en ze waren zo begripvol dat ze meteen een nieuwe pakje hebben opgestuurd naar een ander ophaalpunt.(Optiphar heeft zelfs mee gezocht naar een bij mij dichtbijgelegen ophaalpunt.) Echt ik ben zo tevreden?Top!

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt

Er was iets gewijzigd aan de verpakking en omschrijving t.o.v. wat op de site stond. Er werd van tevoren gevraagd of dat een probleem was, heel fijn en netjes!

Vlotte en snelle service

Voor mij voorlopig voor wat ik nodig heb de voordeligste en snelste service

CORRECTE LEVERING.

CORRECTE LEVERING.

Prima Prijs en snelle levering

Prima Prijs en snelle levering

correct op alle vlak

correct op alle vlak

Pakje werd niet aan huis bezorgd

Pakje werd niet aan huis bezorgd, zoals bevestigd op de bestelling. besteldienst heeft zicht niet aangemeld, geen kaartje achtergelaten, enkel per mail dat ik het pakje kon afhalen op een afhaalpunt van hen, op aub 8 km verwijderd van onze woning. Waarom dan nog on-line bestellen, als de apotheek op 500m van mijn deur ligt. PostNL dat zijn grote foefelaars, ook mijn buur heeft er dezelfde ervaring mee. Voor mij dus einde verhaal, ik bestel niet meer bij Optiphar. De mensen van Optiphar hebben correct en vriendelijk gereageerd en de fout ligt bij hun paketbezorger PostNL. Maar ik had verwacht dat zij zouden gezorgd hebben voor een aflevering aan huis, na mijn klacht en nadat zij zelf met PostNL een nieuwe aan huis bezorging zouden ge?ist hebben. Nu een hele rompslomp voor Optiphar en mij zelf : geld terug storten en nu maar naar de apotheker in mijn buurt gaan kopen. Ik had gehoopt en verwacht dat Optiphar het nodige zou gedaan hebben met PostNL voor een correcte bezorging. spijtig.

alles prima

alles prima

Werkt echt goed.

Werkt echt goed.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. Goede verpakking. Product zoals verwacht.

Alles zeer vlot en snel verlopen

Alles zeer vlot en snel verlopen

Voordelige prijzen en de levering was snel zoals beloofd ! ??

Veel keuze en snel verstuurt

81 Antwerpseweg b

Geel 2440