Laatste bestelling viel heel vlot mee.

Laatste bestelling viel heel vlot mee. Snel en juist en daar bovenop nog kleine gratis verrassingen. Zo kon ik mijn medicatie verder innemen zonder verplaatsing. Dank u wel.

Leveringen blijven steken

Leveringen blijven steken. Maar voor de rest prima ??

Snelle levering - gunstige prijs

De bestelde zijn producten direct geleverd en waren netjes verpakt. Daarnaast waren de bestelde producten gunstig geprijsd.

vlotte levering

vlotte levering

Vlotte en makkelijke plaatsing van de?

Vlotte en makkelijke plaatsing van de aankoop van onze gekozen bloeddrukmeter. Snelle bezorging van het keurig ingepakte pakket en product voldoet aan al onze verwachtingen.

Waardeloze bezorging door nalatigheid van Optiphar

Als je reclameert word je heel snel vriendelijk en adequaat geholpen. Maar . . . Het klopt niet dat je kan kiezen voor een afhaal automaat, terwijl er een handtekening wordt gevraagd. Echter tijdens het bestellen heb je geen flauw benul dat er een handtekening gevraagd gaat worden. Gevolg is grote ergernis omdat je pakket maar niet afgeleverd wordt. Dit heb ik aan Optiphar uitgelegd maar geen enkele reactie daarop. Op dit moment kan je ook nog steeds bestellen en laten afleveren bij een afhaal automaat!!! Dat vind ik erg slecht.

Democratische prijzen, snelle levering, correcte afhandeling.

Kende dit bedrijf niet

Kende dit bedrijf niet, dus gok! Was makkelijk te bestellen via website, netjes verpakt en zeer snelle levering, Prima service.

Goed zoals het hoort te zijn.

Goed zoals het hoort te zijn.

Snelle levering ! Netjes verpakt.

Vlugge levering

Vlugge levering

Vertrouwelijk

Vertrouwelijk, goede service, vriendelijk personeel en de bereidheid tot helpen.

Vlotte levering

Scherpe prijs, snelle levering. Alles top verlopen

Snel geleverd ??

Snel geleverd ??

Levering liep niet zoals verwacht

Mijn bestelling werd zeer snel verwerkt en verstuurd. Bij de 1ste verzending liep het mis dus werd het pakje opnieuw verstuurd. Weer liep het mis omdat het gekozen afhaalpunt definitief gesloten was vanaf 01.02.2024 en Optiphar daar niet van op de hoogte bleek te zijn dus werd het pakje voor de 3de keer verstuurd, maar nu naar een ander (nieuw) afhaalpunt. En dat is gelukt. Ik vond het wel spijtig dat er geen compensatie of gratis producten voorzien werd voor de geleden ongemakken.

Tres rapide et tres bonne qualit? de?

Tres rapide et tres bonne qualit? de produits

Snelle levering.

Snelle levering.

Aan ter raden Apotheelk

Betrouwbaar , korrekt en supersneel levering ??????.

Is great experience

Is great experience

Bloeddrukmeter

Zeer goede prijs en korrekte levering, goed toestel en degelijk met de 2 manchetten

Makkelijke site om te bestellen en?

Makkelijke site om te bestellen en snelle levering!

Top levering op tijd

Top levering op tijd

super snel geleverd

super snel geleverd. mooie aanbiedingen

Perfecte levering en op voorziene tijd.

Perfecte levering en op voorziene tijd.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440