Zeer snelle verzending!

Gewoon top

Correcte bedtelling

Bestelling was mooi verpakt

Ik heb elke keer een hele goede ervaring met jullie, ook telefonisch en alles wordt direct opgelost. Echt een dikke 10 voor jullie serrvice.

vlotte snelle afhandeling

Vlotte levering en afhandeling, alleen de transporteur mag wat zorgvuldiger omgaan met het aanbieden van het pakje. Zeer zichtbaar aan de deur plaatsen terwijl er naast de deur enkele bloempotten staan (waar het pakje minder zichtbaar zou staan), is eigenlijk niet ok. Maar ik heb de zalf goed ontvangen.

Top...!

Correct levering de volgende dag

Positieve ervaring

Snelle, verzorgde en correcte levering. Scherpe prijszetting.

Goede prijs en snelle levering

Ik kreeg mijn product op tijd!

Zeer teleurgesteld over de service en de slechtste ervaring met hun klantenservicemedewerker Marcel

Het was een van de slechtste ervaringen die ik ooit met Oscar heb gehad. We huurden de auto meer dan een maand, maar Marcel van de klantenservice gedroeg zich zeer onprofessioneel en rekende € 200 extra zonder enige uitleg. Toen we om opheldering vroegen, werd hij onbeleefd en respectloos. Het is schokkend dat iemand met zulke slechte klantenservicevaardigheden een manager is. Ik zou dit bedrijf nooit aan iemand aanbevelen.

TOP!

Dank je wel voor de service en prijs.

Braun oorthermometer gekocht. Goede prijs en snelle verzending

Super snelle levering

Product als omschreven en super snelle levering.

Correct

Snel en een goede prijs

Gewoon goed!

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Gemakkelijke en duidelijke website. Snelle levering. Betrouwbaar.

Super en snelle levering;!

Kom hier zeker weer terug!

Erg snel levering

Perfecte afhandeling en verzending

Snelle service en levering

Positief

Positief

Prima levering

Prima en snelle levering

goede prijs-kwaliteit

de prijzen zijn dik ok, levering gebeurt vlot

Topper!

Fantastische webshop! Heel goede prijzen en zeer snel verzonden.

C'était un médicament

Le médicament est venu en retard. Et plus grave encore la post Nld l'a deposé à un coin de retrait alors qu'on l'attendait à la maison. La nuit,j'ai pas pu prendre mon médicament. Très deçu.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle afhandeling van de bestelling en gemakkelijk te bestellen.

Helemaal tevreden

Ging Super glad