Heel. Lotte een correcte levering??

Livraison rapide et produit conforme?

Livraison rapide et produit conforme bien emball? !

Een snelle levering

Een snelle levering, Altijd correct. Heel content..

Livraison ultra rapide vers la France.

Livraison ultra rapide vers la France. Petit b?mol : sur le site, les frais de livraison seraient gratuits pour la France ? partir de 69 euros d'achats, je crois. Ceci ne vaut que pour les livraisons en point relais, pas pour Colissimo.

De besteldienst Post

De besteldienst Post. Nl belt niet aan en levert het zomaar op een ander adres. Als dit nog gebeurt gaan we bestellen bij iemand anders.

Topptoducten

De producten zijn snel bezorgd voor een mooi prijsje Geweldig dat je er samples bij kreeg . Echt een top bedrijf . Zeker voor herhaling vatbaar

Vlot geleverd en correct beantwoord

Vlot geleverd en correct beantwoord

Snelle levering, blij met product.

Perfect vanaf selectie op website tot aflevering thuis. Zeer goede prijzen ook.

Goed zo hoort het ook

Goed zo hoort het ook. Ik ben zeer tevreden ?????

goede service

goede service

Alles is goed

Alles is goed

Top service en goede communicatie

Ik bestelde spenen(nergens meer te krijgen maar hier wel), Ze mailden mij netjes om door tegeven dat het uit een ander filiaal moest komen en dat de verzending wat langer kon duren. Maar ik had het na 2 dagen al binnen! Top service en goede communicatie

Snel geleverd, goed communicatie.

ALTIJD snelle levering en mooi verpakt

ALTIJD snelle levering en mooi verpakt. Leuk dat we een percentje krijgen op de gekochte producten. Betrouwbare mensen. Top.

Thanks for order,i recivered it,

Thanks for order,i recivered it,

Ben heel tevreden met mijn product oenobiol bronze teint. Na twee weken gebruik heb ik al een lichte tint gekregen. Ben ook zeer tevreden over de service en de levering.

Goedkoop en snel

Goedkoop en snel

Vlotte bestelling en levering.

Vlotte bestelling en levering.

Super snelle service

Super snelle service

een vlotte afhandeling van mijn?

een vlotte afhandeling van mijn bestelling

Antidamp brildoekjes zijn goed.

De antidamp doekjes voor brilglazen helpen goed en zijn bijna half zo duur dan bij de ptieker.

Super snelle levering en uitstekende?

Super snelle levering en uitstekende klanten service! Helaas was er iets mis gegaan met mijn bestelling, maar dat is zo snel en goed opgelost, echt hulde!

Heb geen klachten

Heb geen klachten, prima levering.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440