Snel en de producten dat ik zoekt

Snel en de producten dat ik zoekt

Zelfs aparte bestellingen werden toch?

Zelfs aparte bestellingen werden toch nog samen afgeleverd

Tr?s bon prix et livraison rapide.

Tr?s bon prix et livraison rapide.

Super snelle levering en scherp?

Super snelle levering en scherp geprijsd!!

Prima bedrijf !

Prima bedrijf ! Keurig geleverd.

Review

Communicatie: uitstekend Levering: uitstekend Verkrijgbaarheid product: ondanks beperkte leverbaarheid door producent toch deel geleverd gekregen. Dat is een compliment waard. Conclusie: Optiphar is een heel goede leverancier.

Uitstekend!!

Heel snel bezorgd,had ik niet verwacht.

Heel snel bezorgd,had ik niet verwacht. Dus een tevreden klant.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snelle levering met een kadootje eas?

Snelle levering met een kadootje eas erg leuk is

Vaker bij jullie besteld prima service

Vaker bij jullie besteld prima service

Zeer tevreden snelle levering en goede?

Zeer tevreden snelle levering en goede kwaliteit

Vandaag besteld

Vandaag besteld. Morgen effectief in huis. Prima service en correcte afhandeling.

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Betrouwbaar en snel

Het bestelproces was helder. De bestelling werd snel thuisbezorgd in een passend klein doosje. Het is altijd fijn als je iets zoals medicatie snel in huis kan hebben

Ruim assortiment en vlotte levering

Ruim assortiment en vlotte levering. Prima.

Goed verpakt en snel bezorgd!

Goed verpakt en snel bezorgd!

Nadat ik een verkeerd product?

Nadat ik een verkeerd product toegestuurd kreeg, hiep uw klantenservice mij geweldig snel en effectief en ook heel vriendelijk om het juiste middel te krijgen. In het nieuw toegestuurde pakket zat een retourlabel voor het verkeerde product. Heel keurig en zoals afgesproken. Goede en snelle service, door uitstekende medewerker prima geholpen.

Ik deed reeds meerdere bestellingen bij?

Ik deed reeds meerdere bestellingen bij Optiphar en kreeg steeds alles correct en op tijd toegestuurd.

Vlotte afhandeling en bezorging

Vlotte afhandeling en bezorging

Goede aanbieding en snelle levering.

Goede aanbieding en snelle levering. Ga zeker in de toekomst opnieuw bestellen.

Super goede webshop

Snelle levering en zeer vriendelijke behandeling

Voor een dubbeltje op de eerste rang.

Voor het eerst heb ik kennis gemaakt met Optiphar en ik heb er ook een bestelling geplaatst. De administratieve rompslomp ging vlot. Account aanmaken-bestellen-afrekenen en dan maar afwachten wat er verder gaat gebeuren. Geel ligt in Belgi? en ik woon in Nederland. Maar dat maakt kennelijk niets uit. Binnen 24 uur stond de bezorger bij mij aan de deur met het gewenste pakje. Via een e-mail heb ik Optiphar laten weten dat ik het pakje had ontvangen. Met de kerende e-mail post een reactie terug ontvangen. De reden dat ik een product bij Optipar heb besteld is de verkoopprijs van het artikel. Bijna 30 euro goedkoper dan bij de concurrent. 50% korting. Waar vind je dat? Wanneer ik weer iets nodig heb uit de farmaceutische hoek ga ik eerst kijken wat Optiphar vraagt voor het artikel. Dat snap je wel. Groeten van Kees uit Leiden.

Snelle levering vind alleen de?

Snelle levering vind alleen de verzendkosten best veel

zeer te vrede over de bestelling

zeer te vrede over de bestelling