Scherpe prijs, snel en coorect

Ik kocht een product dat goedkoper was dan in de shop van de fabrikant. Dit product was zeer snel geleverd. Een tevreden klant

Snel bezorgd

Snel bezorgd , juiste product. En betaalbaar en goed verpakt.

uitstekende service op alle gebied

uitstekende service op alle gebied, een aanrader

het was goed

het was goed, niets aan toe te voegen

perfecte opvolging ook van levering

perfecte opvolging ook van levering

Goede service ..rap geleverd

Uitstekende prijzen en snelle levering.

Uitstekende prijzen en snelle levering.

zet geen producten op de site die er?

zet geen producten op de site die er niet zijn, ik moet 2 weken wachten voor leveren niet meer in vooraad dat mag toch niet gebeuren, anders al altijd tevreden geweest.

De bestellng was zo binnen

De bestellng was zo binnen. Het was netjes ingepakt .echt super service

uitstekende service

Geduldig, vriendelijk, behulpzaam

Buen servicio

Me lleg� el pedido muy r�pido y completo, feliz con mi compra ??

• ¿Nos recomendarías?

Snel en meedenkend.

Ik bestelde via internet blikken dieetvoeding kat. Maar het duurde even voordat we iets hoorden over de levering via Postnl. Bleek inmiddels bij Optiphar niet meer leverbaar te zijn. Maar na contact met Optiphar ontvingen we z??r snel de bij hen nog resterende 5 blikken en werd de rest van onze bestelling terugbetaald. Snel en meedenkend! Dank.

laatste bestelling ging niet zo netjes

Ik was best tevreden maar bij mijn laatste bestelling ging het niet zo netjes. Ik bestelde een aantal tubes zalf en daarbij nog 2 doosjes ibuprofen omdat ik aan het gratis verzenden wilde komen. bevestiging gekregen met de juiste aantallen. de volgende dag ontving ik een bericht van Optiphar dat ik teveel aan ibuprofen had besteld, dat was tegen de regels (waren mij niet bekend). waarom hang je er dan geen limiet aan zodat je niet teveel kunt bestellen. maar nu komt het; ik mocht bestelling hebben met 1 doosje ibuprofen maar dan moest ik wel verzendkosten betalen. hele slechte service. Ik heb de hele bestelling geannuleerd en het daarna bij een ander bedrijf besteld.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd Top bestelling en levering zoals steeds Zeer tevreden

Snelle levering en prima korting.

Snelle levering en prima korting.

Heel tevreden over de snelle levering?

Heel tevreden over de snelle levering aan huis ,heel veel product keuze en heel eenvoudig om de bestelling te plaatsen en te betalen Ik zal zeker en vast nog bestellen bij optiphar en aanraden aan vrienden en kennissen

Vriendelijk en behulpzaam zeer tevreden

Vriendelijk en behulpzaam zeer tevreden

Duidelijke site

Duidelijke site, prima levering

Spijtig dat je niet verwittigd word dat?

Spijtig dat je niet verwittigd word dat de bestelling genoteerd en betaald is alsook dat je niet weet wanneer de levering eraan komt.Maar aan de telefoon zeer vriendelijk en gedienstig

zeer tevreden!

zeer tevreden!

Tr?s bon service

Tr?s bon service, merci ! Esp?rons que ?a dure, car la France aime bien r?duire les libert?s de tout le monde au nom du m?susage de quelques un. En plus, petit ?chantillon gratuit d'un produit dont j'ai consult? la fiche. Du retargeting j'imagine, mais qui sous cette forme fait plaisir. Si le produit concern? avait ?t? disponible, je l'aurais aussi achet?, mais la page le proposant ? un prix comp?titif l'indiquait en rupture de stock.

Excellent

Prix excellent Plateforme ais?e ? utiliser Produit livr? super rapidement. Merci.

Snel geleverd maar het ophalen in de?

Snel geleverd maar het ophalen in de winkel zou beter kunnen. Apparte kassa enkel pakjes ophalen zou veel vlotter gaan want pakje is al betaald.

I recommend them

The Customer Service's response to my email was very fast and polite, and the products, even though I live in another country, arrived quickly and without damage. I recommend them.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440