Snel geleverd.

Snel geleverd.

Altijd correct en op tijd geleverd?

Altijd correct en op tijd geleverd tegen de best mogelijke prijs

Al jaren bestel ik producten bij?

Al jaren bestel ik producten bij Optiphar en al die jaren keurige afhandeling en altijd op tijd en snel geleverd.

Alles helemaal in orde!

Alles helemaal in orde!

Nog altijd zeer tevreden

Nog altijd zeer tevreden, doe zo verder. Patrick

Snel en goede service

Snel en goede service

Vlotte afhandeling,

Vlotte afhandeling, Snel ontvangen in goede staat.

De bestelling werd prompt geleverd

De bestelling werd prompt geleverd. De wegwerpmondmaskers zijn OK, maar.. de metalen zelfklevende neusclips voor mondmaskers voldoen niet voor mij. Het is al moeilijk om de strip eraf te doen en ze sluiten niet goed af.

livraison tres rapide

livraison tres rapide

Te late levering en blik nutrilan was?

Te late levering en blik nutrilan was geblutst

prima service en scherpe prijs.

prima service en scherpe prijs.

Ik had 4 flesjes besteld van dulco?

Ik had 4 flesjes besteld van dulco druppels. Ook betaald. Daarna kreeg ik een mail dat ik er maar 3 mocht bestellen en dat ik geld terug gestort kreeg. Dit is ook gebeurd maar vind ik niet echt professioneel. Volgens mij kun je het bestelsysteem zo inrichten dat je er maar 3 kunt bestellen. dan hoef je ook niet met pen een factuur aan te passen.

Rien ? dire

Rien ? dire, tout ?tait parfait!

Een verademing om te merken hoe snel en?

Een verademing om te merken hoe snel en effici?nt alles werkte. Een verrassing was bovendien dat de prijs van hetgeen ik bestelde na een jaar tijd niet verhoogd was.

Rappe levering

Rappe levering

Top Snelle levering Goede kwaliteit Goedkoop

Super tevreden, nette service!

Korte levertijd naar NL. Hele nette service. Heb tijd geleden een artikel gekocht wat na gebruik niet aan de verwachting voldeed, dit heb ik via mail kenbaar gemaakt. Binnen 1 werkdag had ik reactie en de dag erna zelfs al een positieve reactie dat ik een vervangend artikel toegestuurd kreeg!

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering. Top.

Gemakkelijk en snel geleverd

Gemakkelijk en snel geleverd

bestelling vlug ontvangen en goed?

bestelling vlug ontvangen en goed verzorgd verpakt

Eerst niet zo tevreden, nu wel

Levering van bestelling heeft 5 dagen geduurd. Bij het openen van de doos rook ik al een sterke geur. Een fles eau de cologne was volledig uitgelopen. Bepaalde andere doosjes helemaal door het vocht geraakt. Wss bij transport gebeurd maar is wel 8,49 euro kwijt. Echter na een.mail hierover gestuurd te hebben.met foto van de lege flessen, heb ik vandaag gratis een nieuwe fles ontvangen. Top !

Van de produkten en de mooie korting?

Van de produkten en de mooie korting ben ik zeer tevreden. 1 produkt is nog nieuw voor me maar dat zien we wel. Wat een beetje moeilijk was voor mij was om het pakketje te volgen en te weten te komen wanneer het juist zou arriveren. Dat kan ook aan mij liggen. Alles is goed gekomen. Ik was niet thuis maar had de poort opengelaten zodat het pakje onder een afdak kon gedeponeerd worden en er zat een nota daarvan in de brievenbus. Dus achteraf gezien is er geen probleem geweest. MVG

Snelle en vriendelijke service

Op vrijdag besteld en de volgende dag al geleverd (in NL). Via de mail nog een voorkeur aangegeven en daar kreeg ik direct een antwoord op en ook mijn voorkeur gekregen :)

81 Antwerpseweg b

Geel 2440