Alles geleverd na bestelling binnen de?

Alles geleverd na bestelling binnen de 24u.

Allemaal tip ,top in orde.

Allemaal tip ,top in orde.

Zeer goeie en vlotte service!

Zeer goeie en vlotte service!

Perfecto

Bestelling, prijs, verzendkosten en snelheid en contact, alles perfect verlopen.

Zonder goede redenen heeft men de prijs?

Zonder goede redenen heeft men de prijs van mijn regelmatig bestelde artikel verhoogd. Ik denk daarom te stoppen met bestellen bij hen

Snelle levering eb goede prijs

Snelle levering eb goede prijs

Snel geleverd, gunstige prijzen

Heb ginsengkoffie bestelden ontvangen?

Heb ginsengkoffie bestelden ontvangen GMB op de site was de aan te klikken keuze met duidelijk vermelding zonder suiker Heb 6 zakjes ontvangen met vermelding 3 in 1 (dus met suiker) beter opletten wat je doorstuurt???? Jef Debruyne

Alles correct verlopen

Alles correct verlopen : betaling, levering en op tijd.

alles verliep naar wens

alles verliep naar wens

snel in huis

goede prijs, snel geleverd

Supersnelle levering, prima verpakt, alles ok?! Dank u wel

Snelle levering, goede aanbieding

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van waar mijn pakket is, goede aanbieding!

Alles verliep snel en correct.

Alles verliep snel en correct.

Verkregen aantal was minder dan?

Verkregen aantal was minder dan aangevraagd. Verschil wordt uiteraard terugbetaald, maar bij het bestellen moest het tekort al naar voor komen.

Satisfait davoir re?u la commande assez?

Satisfait davoir re?u la commande assez rapidement mais vraiment d??ue lors de la livraison. Le livreur a laiss? la bo?te devant la porte d'entr?e. Alors que j'?tais pr?sente ? la maison car j'avais consult? l'heure du passage. Ce n'est qu'en fin de journ?e quand mon fils est rentr? , il a vu cette boite. Quelqu'un aurait pu voler ma commande. Merci de prendre signature lors de la r?ception. Car le client est perdant si on lui vole.

• Nous recommanderiez-vous? Non

prima service

prima service

Perfecte levering

Perfecte levering. Alles was binnen bij mijn 3 bestellingen.

Je vous remerci pour l'envoie de ma?

Je vous remerci pour l'envoie de ma commande.Je les ai re?u assez vite et en bonne condition.Merci encore.

Top RAS

Top d?lai prix

Snel geleverd.

Snel geleverd.

We zijn heel tevreden over alle?

We zijn heel tevreden over alle leveringen via Websites. Helaas kunnen we dat niet allemaal bij houden. Wij bestellen heel veel via websites, maar moeilijk om iedere Website een bericht te sturen over onze tevredenheid.

Mooie website en snelle levering voor?

Mooie website en snelle levering voor een eerlijke prijs!!

Slechte leverantie

Op de site een vrij verkrijgbaar medicijn besteld, 3 doosjes en ook gewoon kunnen afrekenen. Na afschrijving van het bedrag komt er een mail dat er maar 1 doosje, volgens onduidelijke regels, geleverd mag worden. Dit is dus echt heel erg slecht. Als je dus 3 doosjes van dit product wilt kopen moet je 3x verzendkosten betalen. Aandelen bij PostNL? Uiteraard de bestelling direct gecanceld. Bij een ander postorderbedrijf dezelfde bestelling gedaan en die was de volgende dag binnen. Conclusie: Niets bestellen. Gewoon een goed bedrijf zoeken.

Zeer snelle levering van synopet

Zeer snelle levering van synopet, de volgende dag al, heel erg fijn.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440