Prix attractifs

Prix attractifs, rapidit? d?exp?dition, emballage soign? .je suis tr?s satisfaite de ma commande..

snelle levering van de producten

snelle levering van de producten

Parfait tr?s bon SAV et suivi +++++

Parfait tr?s bon SAV et suivi +++++

Excellent service. Fast Delivery.

I am very happy whit Optihar. Very serious and competent. I recommend 100%. Enjoy your shopping whit Optihar !

Livraison rapide et conforme ? la?

Livraison rapide et conforme ? la commande.

Malgr? un fait discutable

Malgr? un fait discutable : le colis est d?clar? livr? ... alors que le destinataire attend toujours le livreur ! N?anmoins, OPTIPHAR a fait tr?s fort .. la relance du colis le 22 d?cembre en apr?s midi et livr? au point relais le 24 d?cembre ? 9 H 40 .. dans les pays de Loire .. Belle r?activit? malgr? ce d?sagr?ment, qui ne remet pas en cause la qualit? des services OPTIPHAR.. Belle qualit? / prix je recommande

Als altijd

Als altijd, uitstekend!

Livraison conforme et rapide je le?

Livraison conforme et rapide je le recommande

Rapidite de livraison

Rapidite de livraison

Zeer vlug geleverd na telefonisch contact

Zeer vlug geleverd na telefonisch contact

Bestelling perfect verlopen ,levering binnen 24 uur

Bestelling perfectverlopen. Levering via PostNL binnen 24 uur !

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden , mooi aanbod van producten en snelle levering hartelijk dank daarvoor , groetjes Lydia Morissens

bien, mais la livraison n'est pas arriver le jour annonc?

soucis dans la livraison on m'annoncer un colis qui arriver le lundi, donc j'avais prit ma journ?e pour receptionner le colis, hors personne n'est venu, apr?s avoir t?l?phon? on m'annonce ne pas savoir quand le colis sera livr? il fut livr? le lendemain sans signature d?poser dans la boite au lettre hors on m'annoncer une livraison avec signature

Speedy and trouble free transaction.

Speedy and trouble free transaction. Recommended. A+++

Levering zoals verwacht met klein?

Levering zoals verwacht met klein extraatje (staal van huidverzorgingsproduct) Bezorgdienst (postNL) zou wel iets communicatiever mogen - geen tracking code gekregen en levering bij overburen - studenten residentie - niet vanzelfsprekend om daar het pakje terug te vinden.

Alles was ok

Alles was ok. Heel vlotte levering

zeer goede prijs

zeer snelle sevice

Altijd mooi op tijd en makkelijk?

Altijd mooi op tijd en makkelijk bereikbaar

R?ponse r?active par mail avant?

R?ponse r?active par mail avant commande, livraison rapide et bien emball?e, prix correct et tr?s satisfaite du produit !

Snel en correct

Overzichtelijke website; snelle en correcte levering.

Als bestellingen niet compleet worden?

Als bestellingen niet compleet worden verzonden, dan is er geen bericht voor de klant. Wat zeer frustrerend is. Gewoon een e-mail of een vermelding op de pakbon waarom er iets ontbreekt en wat er gaat gebeuren.

Duidelijke informatie en correcte?

Duidelijke informatie en correcte afhandeling

Fast delivery

Fast delivery, product as expected. :) It was my first order, but I would recommend. :)

81 Antwerpseweg b

Geel 2440