Eerste maal bestelling en erg tevreden

Eerste maal bestelling en erg tevreden. Merci

Goede klantenservice

Voedingssupplement aan een zeer voordelige actieprijs gekocht. Pakje weliswaar 2 dagen te laat geleverd, maar begrijpelijk in de huidige omstandigheden. Klantendienst was wel zeer correct en behulpzaam.

De levering verliep niet vlot

De levering verliep niet vlot. 1 dag te laat + na aanbellen werd het pakje gewoon op de vensterbank beneden gelegd. Ik woon op de 2 de verdieping. Mijn pakje kon verdwenen zijn.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering, uitgebreid gamma..

Product voldoet niet aan waarvoor het?

Product voldoet niet aan waarvoor het bestemd is bril slaat nog steeds aan

Zeer tevreden over mijn aankoop bij optiphar, lage prijzen en snelle correcte levering Klant wordt verwittigd via e mail over de dag en tijdstip van de levering ,het is zeker een aanrader om te bestellen bij optiphar

Beste,

Beste, Alles was ok ook de levering van Post NL. Bedankt.

Vlugge

Vlugge, correcte levering.

Lekker thee

Lekkere thee. Snel en correct geleverd

Au top

Au top! Rapide et efficace merci

Geachte,

Geachte, Goede service en houden zich aan de afspraken.

Goede en vlotte levering

• Vil du anbefale os? Ja

Goed product en gauw geleverd

Goed product en gauw geleverd

Betrouwbaar

Keurig bedrijf, na bestelling een bevestiging en binnen 2 dagen de bestelling geleverd.

Supersnelle service!

Supersnelle service! Duidelijke communicatie Een aanrader !

Een goede service

Een goede service

goeie webshop

goeie webshop, snelle levering, een werkend product, kortom top! ik kon het gewenste product nergens anders vinden, totdat ik deze webshop tegen kwam, hier ga ik vaker kijken of er iets van mijn gading bij is!

alles tiptop!

alles tiptop!

Top service! Probleempje met een foutief geleverd item, even contact opgenomen en 2 dagen later het product nageleverd thuis.

I live in London for the last 3 years?

I live in London for the last 3 years after having lived in Belgium for 35 years. I do appreciate that I can still order my favourite vitamins that I cannot find in London. Also the site is very user friendly and I was able to find most of my needed products

Prima service !

Prima service !

Vlotte bediening

Vlotte bediening, mooie prijzen

Snel verzonden en ook goedkoop.

Snel verzonden en ook goedkoop. Een aanrader.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440