Rugbandage Futuro

Website, reactiesnelheid en service van Optiphar was optimaal. Het geleverde product (rugbandage Futuro) vind ik iets minder: bandage blijft niet zo gemakkelijk zitten als ik beweeg en nu maak ik nog geen echte bruuske bewegingen, want nog niet opnieuw actief (lumbago).;

een warme douche

De bestelde artikelen waren niet allemaal voorhanden. Daar de betaling al was gedaan, is er een gedeelte terug gestort en de bezorg kosten werden ook niet in rekening gebracht.

snelheid levering

snelheid levering

Zeer snelle service

Zeer snelle service, vooral omdat mijn Philips respironics uit Belgie kwam. Dat was fijn omdat mijn oude het plitseling begaf en ik benauwder werd (astma). Nu weer goed ademen!!

In ben erg tevreden over de afhandeling na het kwijtraken van mijn pakket bij Post.nl. Na een week de leverancier/webshop benaderd en in overleg nog 2 dagen afgewacht of het pakket toch nog gevonden zou worden . Na veel contact met Post.nl weet contact gehad en het pakketje is dezelfde dag nogmaals verstuurd en de dag erop afgeleverd door Post.nl Tevreden over de snelle afhandeling. Ik hoor vaak anders.

Service parfait - A recommander!

S?rieux, traitement rapide des commandes - Suivi rapide et tr?s bonne r?activit? pour le traitement des probl?mes ?ventuels. Emballage soign? - D?lais de livraison respect?s! Je recommande vivement!

Vandaag besteld

Vandaag besteld, de volgende dag geleverd, daar gaat het om.

Uitstekend!

Uitstekend!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Vlugge levering

Vlugge levering

Ik ben zeer tevreden over Optiphar.

Ik ben zeer tevreden over Optiphar.

G?nial

A peine command? que le lendemain j'avais mon colis

Top service en snelle levering

Ergens(in het begin)fout gelopen

Ergens(in het begin)fout gelopen. Na 7 dagen hen ik moeten mailen omdat ik geen nieuws. Een item ontbrak ,dan heeft de aankoopdienst met de leverancier gebeld en diezelfde nacht was mijn pakket onderweg(met Bpost)Dus al bij al,hebben ze het goed rechtgezet.Overal kan het ergens,ooit foutlopen.Uiteindelijk toch positief. Luc Vandenbroeck

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Als er toch iets misloopt met de levering zoeken ze mee naar ?n oplossing. Top!

Ik heb medicijn gekregen met einddatum?

Ik heb medicijn gekregen met einddatum oktober 2020, normaal is de einddatum ver in de toekomst en dat vind ik een beetje vreemd.

Very good

Everything super + nice gift extra , thank you ??

Parfait tres rapide

Parfait tres rapide

fast delivery and great prices!

fast delivery and great prices!

Spullen waren goed van prijs en snel?

Spullen waren goed van prijs en snel binnen

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, geleverd door post.nl met atentie voor de coronamaatregelen.

alles volgens afspraak en snel

alles volgens afspraak en snel

Overzichtelijke en goed gesorteerde?

Overzichtelijke en goed gesorteerde website, goede en vlotte service, goede prijs

Snel binnen

Snel binnen, da's heel prettig als je last van hooikoorts hebt.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440