Pakket was niet op mijn adres bezorgd

Pakket was niet op mijn adres bezorgd. Na contact met Optiphar werd onderzoek post.nl ingezet en spoedig alles opgelost. Prettig contact en snel handelen. Heel tevreden en ga zeker weer iets bestellen als ik iets nodig heb.

Goede service en correcte levering.

Goede service en correcte levering.

uitstekende service

uitstekende service

Ereur d adresse ds la livraison

Ereur d adresse ds la livraison. Heureusement j ai de bons voisins. Merci pr l ?chantillon.

Zeer snelle service

Zeer snelle service, nog sneller dan wat er op de webpagina staat. Goed verpakt en uitstekende kwaliteit.

Alles prima

Alles prima geregeld

Op de site stonden onze producten zoals?

Op de site stonden onze producten zoals vit C. Toen we onze bestelling kregen, zat het er niet bij. Ok dat ons geld wordt teruggestort. Ik weet dat het niet gemakkelijk is nu maar mss rapper melden als iets niet in voorraad is.

tr?s bon vendeur's

tr?s bon vendeur's . que du +++++ merci

correcte levering

correcte levering

Volledig volgens afspraak

Volledig volgens afspraak

Produits en stock

Produits en stock, envoi super rapide

Goede service!

Goede service!

Heel goede service en altijd snel.

Heel goede service en altijd snel.

Oorthermometer Braun irt6520?

Oorthermometer besteld ten tijde van Corona Crisis. Prijs was hier tenminste niet opgeblazen en website voorzag mij goed van info. Enige, hele kleine, minpuntje was dat levering volgende dag beloofd was bij bestelling en dat werd een dag later. Informatie over deze "verlate' levering is niet gegeven. Toch zou ik zeker wel weer bij Optiphar bestellen als dat in de toekomst nodig zou zijn omdat de prijs tenminste netjes was.

Bestellin snel geleverd

Bestelling was buiten de 24.00u?

Bestelling was buiten de 24.00u toegekomen. Toch bedankt voor de service. Met vriendelijke groeten, Walter.

Fast and cheap

Fast and cheap

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering, alles precies volgens afspraak ??????

Goede feedback

Goede feedback, goede prijzen en snelle, perfecte levering!

door de crisis hebben ze me geholpen met een deel van de bestelling, en de rest teruggestort; waarvoor dank

ik heb een bestelling geplaatst op 11 maart, maar nog niets gekregen; wel op 12 maart een mail gekregen dat 1 van de produkten niet voorradig was, maar begin van de week zou geleverd worden. Vandaag 18 maart 20u30 nog niets gekregen.. ik kan begrijpen dat het hectische tijden zijn, alle begrip, maar laat mij iets weten of ik de producten alsnog kan ontvangen. Mvg Rita van hauwermeiren Lebbeke.

Keurige bericht geving

Keurige bericht geving . En perfecte levering