Snelle levering.Keurig verpakt.Zeker?

Snelle levering.Keurig verpakt.Zeker aan te bevelen.

Livraison rapide et conforme au produit.

Livraison rapide et conforme au produit.

Mits overleg kon de manier van leveren?

Mits overleg kon de manier van leveren nog gewijzigd worden aangezien er een weekend zat aan te komen ! Super bedankt !

Goede wijn behoefd.....................!!!!!!

Dit was de eerste keer dat ik iets besteld heb ! Het online bestellen was simpel ,en met grote keuze. Het bestelde product kwam keurig verpakt en binnen een verrassend korte tijd. Ik ben zeer tevreden Optiphar gevonden te hebben. Een volgend keer zal ik zeker de voorkeur geven aan dit bedrijf. Rest mij nog alle medewerkers EEN VOORSPOEDIG NIEUWJAAR TE WENSEN!!! Met vriendelijke groet, Paul van Gorcum.

Het was zeer aangenaam om zo snel?

Het was zeer aangenaam om zo snel afgehandeld te zijn. Hele snelle en goede service

Super snel en goed geregeld

Super snel en goed geregeld. De ontvanger was ook zeer tevreden over het product. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn

Duurt veel te lang

Duurt veel te lang

Snelle verzending

Snelle verzending

Leveringen trager en prijzen niet meer de beste

* snelheid van levering gaat overhuid * aantal mogelijkheden van aankopen met korting gaan achteruit * prijzen tov andere online apotheken beginnen minder competitief te worden. ik ga eerlijk zijn, ik begin reeds in andere shops te kopen wegens Optiphar is op z'n lauweren aan het rusten.

service perfect maar jullie willen een?

service perfect maar jullie willen een t? grote winstmarge.Heb achteraf ontdekt dat bij producent zelf het bestelde produkt minder dan de helft kost!

Tr?s s?rieux et exp?dition rapide

Tr?s s?rieux et exp?dition rapide. Je recommande.

Snelle levering, correcte aflevering. Gr.

Goede prijs/kwaliteit en service.

Goede prijs/kwaliteit en service.

Scherpe prijzen en zeer snelle levering.

Scherpe prijzen en zeer snelle levering.

zeer vligge en correcte levering

zeer vligge en correcte levering

Rien ? redire

Rien ? redire , pas de trop longue attente pour recevoir le colis ,tr?s bien emball? .

Excellent!!!!

Excellent!!!!

Paracetamol vervald binnen de 3?

Paracetamol vervald binnen de 3 maand.normaal blijft paracetamol een 2jaar goed.dit had ik niet verwacht, hzd ik het geweten dan had ik deze niet besteld. Nadeel van online, je weet nooit de vervaldatum..

Net wat we nodig hadden

Net wat we nodig hadden dank je wel Optiphar. groetjes Frieda

Snel en correct

Goede website duidelijke omschrijving?

Goede website duidelijke omschrijving levering binnen een dag zonder verzendkosten

Snelle levering,geen kosten voor?

Snelle levering,geen kosten voor levering en betaling.

Tevreden klant

Correct en snel.

Super snel verzonden (ondanks de?

Super snel verzonden (ondanks de feestdagen) goed verpakt. Lekkere proefjes bij mijn aankoop!! Ik zeg SUPER

Produits ? un prix comp?titif.

Produits ? un prix comp?titif. Livraison tr?s rapide. Emballage soign?.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440