Snelle service, prijzen soms iets duurder dan Farmaline, sommige producten goedkoper.

Livraison super rapide et bien emball?

Livraison super rapide et bien emball?. --> professionnel.

Livraison rapide et prix competitifs

Livraison rapide et prix competitifs

Heel te vrede met de levering

Heel te vrede met de levering

makkelijk en betrouwbaar!

makkelijk en betrouwbaar!

Commande bien re?ue mais en retard sur?

Commande bien re?ue mais en retard sur le planning prevu j ai du attendre 2 jours ? la maison car Post Nedrerland a annul? la livraison le jour meme

Zeer goede en snelle bediening

Zeer goede en snelle bediening. Zeer tevreden over de service. Levering veel verbeterd!

Je wordt super goed op de hoogte?

Je wordt super goed op de hoogte gehouden van de bestel process. En de volgende dag de bestelde goederen ontvangen. Ik blijf klant bij jullie

Uitstekend! Goed assortiment, makkelijk te bestellen op duidelijk overzichtelijke website en snelle verzending met t&t. Kan niet beter

Prima snelle service

Prima snelle service

Buitengewoon fantastische support!

Wij hadden een unisex Mam babyflesje besteld maar kregen een andere kleur binnen dan verwacht. Ondanks onze bescheiden bestelling werd alle moeite gedaan om onze bestelling te corrigeren, tot zelfs het aanbod van terugstorting van het geld met behoud van het flesje. In alle stappen van de bestelling verliep het verder vlekkeloos. Vlotte bestelling, vlotte levering, goede bereikbaarheid klantenservice, top ondersteuning, aangenaam contact en buitengewone oplossingsbereidheid. Als customer service professional kan ik niet anders zeggen dan werkelijk fantastisch. We hebben het flesje behouden en de terugbetaling afgewezen uiteraard. Als wij weer spullen nodig hebben voor onze baby zullen wij kijken of ze bij Optiphar in huis zijn.

OK !!

Vlugge verzending met postnl

Snelle levering en scheelt in prijs!

Snelle levering en scheelt in prijs!

Altijd tijdig geleverd!

Altijd tijdig geleverd!

Tevreden

Goede omschrijving bij de producten, mooi assortiment en snelle levering, kortom ik ben tevreden

snelle levering ik ben zeer tevreden en?

snelle levering ik ben zeer tevreden en gaat zeker terug een bestelling plaatsen bedankt voor de goede service

Verkeerd geleverd artikel

Ik bestelde een bepaald artikel welke zeer snel werd geleverd. Als ik het pakje open maakte zat er een verkeerd artikel in. Ik deelde dit mee aan optiphar en er werd mij onmiddellijk het juiste product toegestuurd. Ik,mocht ook het verkeerd geleverde product behouden,zonder bijkomende kosten. Dit noem ik dan eens service. Bedankt.

Prima !

De producten zijn wat ze zijn, de website is prima, de prijs is aantrekkelijk en de levering is correct.

Tip top

Tip top! Producten ontvangen na 2 dagen zoals belooft.

Goede ervaring

Zeer snelle levering vanuit Belgi? naar Nederland naar gekozen afhaalpunt, goede kwaliteit product voor een goede prijs. Ben erg blij met deze webshop.

Gewoon goed!

Alles netjes en snel geleverd volgens afspraak.

mijn bestelling is steeds compleet en?

mijn bestelling is steeds compleet en s'anderdaags geleverd. Ik ben een tevreden klant

Alles ok.

Alles ok zoals voorzien.

Snelle levering, zoals vermeld op de website.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440