Mijn bestelling was snel geleverd?

Mijn bestelling was snel geleverd volgens afspraak.

Altijd correct afgeleverd

Altijd correct afgeleverd. Zeker een aanrader om te stoppen met roken. Nicorette mint spray help u er mee voor de moeilijk periode als je drang het naar ??n cigaret.

Snelle levering, betrouwbaar, veel keuze

Duur voor een mini flesje

Ik dacht mijn gezicht wash lekker voordelig gevonden te hebben Niet dus het kwam aan in een dois waar er wel 20 van in konden Het is een mini flesje voor ?3 meer heb je een grote fles bij bol waar ik meer dan een maand mee doe inplaats van een week Ik koop hier nooit meer

Snel en eerlijke service.

Snel en eerlijke service. En goedkoper dan ergens anders

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Produkt in goede staat ontvangen.

Voordelig en snel geleverd.

Voordelig en snel geleverd. Duidelijke communicatie.

Helemaal top!

Door een fout van PostNL werd mijn pakketje retour gestuurd. Opthiphar stuurde direct nogmaals mijn producten en 2 dagen later had ik alsnog mijn bestelling in handen. Super snel gehandeld, nogmaals dank!

accuraat

snel en volledig

Product is gebruiksvriendelijk.

Product is gebruiksvriendelijk. Goed smeer en doseerbaar.

Uitstekende service en levering vlgde?

Uitstekende service en levering vlgde dag ! Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden met de werking die?

Ik ben zeer tevreden met de werking die optiphar online heeft. Alle bestellingen komen goed verpakt en op tijd bij mij thuis of bij onthaalpunt. ??

Beste prijs- snel bezorgd met Post.nl - fijne sample?

Goede prijs- snel bezorgd- fijne sample erbij!

Snelle levering.

Snelle levering.

Goede prijs

Goede prijs, assortiment en vlot geleverd.

Heel goed product.

Heel goed product. Direct een aantal keren achter elkaar getest om mijn gemiddelde temperatuur te meten, erg nauwkeurig ben zeer tevreden

Kan ik nu nog niks over.zeggen omdat?

Kan ik nu nog niks over.zeggen omdat het geleverde product nog maar net is opgestart.Alvast bedankt voor de snelle levering

Gewoon goed

Gewoon goed. Klasse.

Snelle en goede levering van bestelling!

Snelle en goede levering van bestelling!

Top webwinkel

Top webwinkel, per abuis het verkeerde product geleverd. 1 telefoontje en het was geregeld, de dag erna het juiste product al weer in huis. Da?s pas service en het vriendelijke verzoek om het verkeerd geleverde product gratis te retourneren met welgemeende excuses. Binnen 20 uur de juiste artikelen in huis en de verkeerde weer terug. Deze service is uitmuntend en dat maak je niet vaak mee. Tevens altijd scherpe prijzen en mooie aanbiedingen

vlot en gemakkelijk

gemakkelijk bestellen, goede prijs/kwaliteit, snelle verzending, prima verpakt!

Heel degelijk product

Heel degelijk product. Vlotte afhandeling en levering van duimbrace

Snel

Snel, correct en zorgvuldig verpakt

Het produkt werd snel geleverd

Het produkt werd snel geleverd

Snel verzonden

Producten goed verpakt, snelle verzending.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440