Prima service en snelle levering.

Prima service en snelle levering.

Zeer snelle en perfecte levering.

Zeer snelle en perfecte levering. Alles keurig en netjes verpakt . Kortom heel tevreden over alles.

Parfait

Tout ?tait parfait pour ma premi?re commande, je suis ravie d'avoir d?couvert votre site, merci beaucoup je recommanderais chez vous et conseillerais ? mes proches de faire leurs achats chez vous.

Snelle levering. Prima service

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Snel en goede prijs

Snel en goede prijs

Ik weet nog niet of het product gaat?helpen maar..

Ik weet nog niet of het product gaat helpen, het is voor mijn schoonmoeder, ik ben wel tevreden over de snelle service, ik ga zeker nog iets bij U bestellen, indien nodig. Gr.

werkt goed

werkt goed, geeft goed steun aan me knie

Good product and fast delivery

Good product and fast delivery. Happy

Prima service !

Prima service en levering op tijd :)

snelle levering en goed verpakt.

snelle levering en goed verpakt.

Goede service, snelle levering.

Voor het eerst besteld op deze site. Alles ging vlekkeloos. Het pakketje werd zeer snel bezorgd. Met de mail werd je goed op de hoogte gehouden. Aanrader!

De volgende dag al in huis

De volgende dag al in huis. Top.

mais parfait..

mais parfait... et tellement moins ch?re qu'en belgique !

Snelle levering, goede service.

Mijn eerste ervaring met deze webwinkel is nagenoeg perfect , zowel van bestelling tot ontvangst van de bestelde artikelen , steeds op de hoogte gehouden en tevens bij de bestelling nog staaltjes bij wat absoluut een meerwaarde is voor deze webwinkel. Gewoonweg was alles perfect wat mijn eerste bestelling was bij deze firma en zal zeker in het vervolg nog bestellingen plaatsen.

Snelle service juist verpakt! Heel tevreden!

Hier kopen we meer!

Het was een eerste kennismaking met deze online Apotheek. Mijn vrouw en ik wilden het eens proberen, hadden al diverse ervaringen met online apotheken. In eerste instantie wat moeite met toepassing kortingscode en een vraag over het product New Nordic Skin Care Pigment Clear. We hebben dit per mail kenbaar gemaakt en kregen snel een reactie van Bieke geloof ik. De snelle en professionele reactie gaf ons direct vertrouwen in deze online apotheek ..Klasse! Neem wel New Nordic op in uw assortiment

Snelle levering en goed product niets?

Snelle levering en goed product niets op aan te merken

Goedkoop

Goedkoop. Snelle levering. Heel tevreden.

snelle bediening

snelle bediening

snelle en correcte service

snelle en correcte service eerlijke prijzen

81 Antwerpseweg b

Geel 2440