Een heel betrouwbaar bedrijf dat mijn?

Een heel betrouwbaar bedrijf dat mijn bestelling keurig heeft verzorgd.

VOTTE BEHANDELING EN GELEVERD VOLGENS?

VOTTE BEHANDELING EN GELEVERD VOLGENS DE EXACTE VERZENDGEGEVENS

Zeer goede samenwerking

Zeer goede samenwerking alles stipt geleverd

uitstekend

Beperkte verzendingskosten, snelle levering en correcte producten!

Satisfaction

Satisfaction

ben heel hel erg tevreden

ben heel hel erg tevreden snelle zending. heb al heel veel mensen blij gemaakt met OPTIPHAR.

Goed leesbare site vlotte levering

Goed leesbare site vlotte levering

Tr?s rapide et livraison super efficace?

Tr?s rapide et livraison super efficace dans les points cubee de la poste.

Correct

Correcte en snelle uitvoering van de bestellingen.

Snel en correct!

Snel en correct!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede prijs

Feilloze levering

Feilloze levering. Ik woon in Nederland. Vrijdags besteld, zaterdag de levering in huis. Een brief van Belgi? naar Nederland doet er 4 dagen over.

Je besteld

Je besteld , je betaald . en de volgende dag is het bij jou. DUS HEEL BETROUWBAAR. Dank u daarvoor !??

Goede prijs

Goede prijs, goede service. Artikel is 117- x 72- x 18 mm maar zat in een grote doos die niet in de brievenbus kon. Zou misschien beter zijn om zulke kleine artikels te verpakken zodanig dat ze gewoon in de brievenbus kunnen. Hoeft men niet thuis te blijven zitten wachten. Toch bedankt voor de goed en snelle levering.

Ik ben zeker altijd al zeer tevreden?

Ik ben zeker altijd al zeer tevreden geweest van elke bestelling en product dat ik besteld heb. De laatste keer heb ik echter twee producten besteld met misschien ??n minuut verschil (op de zelfde login, voor zelfde adres) en toch moest ik verzendkosten betalen op het tweede wegens te laag bedrag. Alles netjes samen toegestuurd gekregen! Zulke zaken zouden ze toch zelf moeten opmerken en aanpassen!?

Zeer correcte en snelle levering

Zeer correcte en snelle levering

prima vlotte bestelling

prima vlotte bestelling

Verpakking kan beter

Groot assortiment. Maar spijtig dat er te weinig aandacht gegeven wordt aan de verpakking van de bestelde producten. Door alles gewoon in het doosje te leggen zonder tussen de producten een bescherming van luchtkussentjes of dergelijke te steken zijn de kartonnen doosjes altijd ingedeukt wanneer er plastic busjes of flesjes bij zijn. Dit vind in wel belangrijk en is een kleine moeite, maar geeft wel een veel beter resultaat

Juiste en zeer snelle bezorging van?

Juiste en zeer snelle bezorging van mijn bestelling. Proficiat!

Zeer snelle afhandeling en vlotte?

Zeer snelle afhandeling en vlotte betaling. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug.

Snel geleverd.

Snel geleverd.

ik ben zeer tevreden over mijn?

ik ben zeer tevreden over mijn bestellingen en de leveringen!!!!!!

zeer vriendelijke en correcte?

zeer vriendelijke en correcte afhandeling van de bestelling.

Triestig

Triestig, volgens de website wordt er binnen de 24 uren geleverd aan huis,. Bijna drie weken mogen wachten op m'n bestelling. Slechte communicatie met post nl,. Ik plaats geen bestellingen meer.

Levering was perfect op tijd, maar!

Levering was perfect op tijd, ik heb vandaag bested en dag nadien gekregen (20.03.2019). 1 pak perfect in order, maar de 2de pak van vitaminen was met houdbaarheidsdatum tot MEI 2019. Ik vindt, dat het minstens 3 maanden moet goed zijn, want ik moet vitaminen 3 maanden nemen. :(. Maar nadien heb feedback gekregen van Optiphar, en ze hebben een extra pak met langere houdbaarheidsdatum gestuurd. Heel eerlijk en tof van hun kant!

81 Antwerpseweg b

Geel 2440