Geen communicatie

Ik bestelde 2 producten. Blijkbaar was er 1 product, niet voorradig of niet beschikbaar. Zonder mij hierover te informeren, werd de bestelling toch opgestuurd. Ik ontving 1 besteld product en 1 "gratis" product. Op de factuur werd met de hand bijgeschreven dat het bedrag van het product dat er niet bij zat, ging terug betaald worden. Ik had hier graag informatie over ontvangen en de keuze gekregen om de bestelling te annuleren of aan te passen.

levering

Correcte en vlotte levering, over medicijnen nog geen mening, nog maar 3 dagen gebruikt

direct antwoord op mijn vragen

direct antwoord op mijn vragen. meer uitleg gevraagd aan de fabrikant alvorens te verkopen

zeer snelle levering

zeer snelle levering, geen opmerkingen

Tevreden!

Groot assortiment,vlotte levering en goede prijs.

Ontgoocheling

"Voor 10 uur besteld . morgen in huis." Dit is een mooie slogan. Maar de werkelijkheid is wel anders. Op dinsdag besteld . zaterdagavond aan huis afgeleverd. Dit is onze ervaring. Zeker niet goed om aan vrienden en kennissen verder te vertellen. Bij een telefoontje hierover naar Optiphar kregen we allerlei uitvluchten : er was staking op woensdag, er was veel werk in te halen, er was . Conclusie : voor herhaling vatbaar? Wat moet je er van denken?

Levering was correct ook op tijd?

Levering was correct ook op tijd duidelijke website ook om te betalen

Alles is vlot verlopen

Alles is vlot verlopen

Supertevreden!

Supertevreden!

Heel snelle levering .

Heel snelle levering .

Doordat er bij het inpakken een te?

Doordat er bij het inpakken een te kleine doos genomen werd, was het pompje van een van flessen douchegel (Merk : Uriage-inhoud 1 l) gebroken en is gel voor een deel in de doos terechtgekomen. Wel snelle levering en al de bestelde producten waren in voorraad.

Snelle levering en mooie kortingen.

Snelle levering en mooie kortingen.

Gemakkelijk

Snel, eenvoudig en goedkoop

Vlotte levering!

Vlotte levering!

Product mooi op tijd geleverd.

Product mooi op tijd geleverd.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, snelle levering en goed verpakt.

Fijn betalen met een overschrijving.

Het is fijn dat je bij Optiphar kunt betalen met een overschrijving. Zo wordt niemand uitgesloten. Dat vind ik een groot goed. De bestelling is keurig verzorgd binnen een week geleverd.

gewoonweg tevreden !

gewoonweg tevreden !

everything was perfect

everything was perfect. thanks

Snel thuisbezorgd ook goed services ??

Snel thuisbezorgd ook goed services ??

ruim en gevarieerd aanbod

ruim en gevarieerd aanbod, ook minder gekende producten en dit aan correcte prijzen

Perfect serviss!!!

Perfect serviss!!!

Ik ben heel tevreden met de geleverde?

Ik ben heel tevreden met de geleverde medicatie. Heel perfect verpakt en vlug geleverd. Ruime betrouwbare keus. Zeker aan te bevelen

geen opmerkingen

geen opmerkingen, alles perfect verlopen

81 Antwerpseweg b

Geel 2440