Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website, vlotte en vooral snelle verwerking van mijn bestelling waardoor onze senior hond (met regelmatig terugkerende droge ogen) snel geholpen kon worden. Aanrader!

Prima service , je word zeer goed op de hoogte gehouden als je bestelling vertraging oploopt..

Alles O.K.

Alles O.K.Vlotte service.

Snel en in orde.

Snel en in orde. Beter kan niet.

Eerste bestelling en ontzettend tevreden

Eerste bestelling en ontzettend tevreden. Interessante prijzen, duidelijke website, correcte afhandeling, snelle levering en traceersysteem top, met zorg verpakt, staaltje extra, producten met lange houdbaarheid. Voor herhaling vatbaar.

makkelijk en goedkoop.

makkelijk en goedkoop.

Snelle en correcte opvolging en?

Snelle en correcte opvolging en aflevering.

Zeer tevreden ?

Zeer tevreden ?

Goede informatie en klantenservice

Goede informatie en klantenservice; het bestelde product was een dag later in huis.

Heel tevreden

Correcte snelle levering van de producten. 100% te vertrouwen deze firma. Ga ik nog bij bestellen

Gunstige prijzen en snelle levering

Gunstige prijzen en snelle levering

Super service and super fast shipment

Super service and super fast shipment - highly recommended ;o)

Vandaag besteld morgen al in huis

Vandaag besteld morgen al in huis

Ruim ?n voordelig aanbod

Ruim ?n voordelig aanbod ; prima service !

Perfekt!

Perfekt! Zeer snel..

Prima levering

Prima levering. Netjes zoals op de site vermeld.

veel keuze voor een goede prijs

veel keuze voor een goede prijs, niet alles in voorraad levertijd iets langer dan op website staat daarom net geen 5 sterren

je betaald minder en je komt de deur?

je betaald minder en je komt de deur niet uit ,geen file ,drukte wachten ,parkeren ?.

Uitstekende service!

De eerste keer dat ik een bestelling plaatste en zeer tevreden! Je volgt de flow van bestelling tot levering. Mijn pakketje werd precies geleverd zoals vooraf gemeld. De interessante promo's en prijzen maken voor mij het verschil. Dit is mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling bij Optiphar! Hartelijk dank! Een aanrader voor iedereen!

Levering,

Levering, Er was een probleem, met de vorige levering, die ergens is geleverd en zoek, maar de firma Optiphar heeft een tweede zelfde bestelling verzonden, zodat ik mijn producten heden mocht ontvangen, daarom 5 sterren, begaan zijn met de klant geeft vertrouwen. Dank U

Een goede service en snelle levering

Zeer snelle correcte levering.

Correcte en snelle afhandeling van de?

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Not only delivery was very fast

Not only delivery was very fast, but a special small bonus of the Lotion was added. Thanks!

Een perfecte service ,en zeer verzorgt

Een perfecte service ,en zeer verzorgt