super snel in huis...tot 15 uur?

super snel in huis...tot 15 uur besteld..volgende dag in huis. Product super..zoals beschrijving.echter miss ik de geur in de body lotions.mischien te oud of mischien hebben ze gewoon super weinig geur.

Vlugge levering

Vlugge levering, en ben zeer tevreden met het product

Binnen 1 dag in NL.

Binnen 1 dag in NL.

Snelle levering, goede prijzen.

Duidelijke website en communicatie

Duidelijke website en communicatie

Altijd prima levering!

Altijd prima levering!

Correct afgehandelde bestelling

Correct afgehandelde bestelling, goede prijs, levering zoals vermeld, prima zo!

Realiable company/Fast delivery

Very fast delivery, package arrived in perfect conditions. Completely satisfied. Wil continue to order from Optiphar.

Snel en goedkoper dan andere webshops.

magnesium

snelle service, goedkoop.

snel en goede prijs

snel en goede prijs

Uitstekend. Alleen als ik jullie site heb staat er onveilige site doorgaan of niet doorgaan. Groetjes Nettie.

Alles is goed gegaan.

Alles is goed gegaan.

Snelle levering,goed verpakt,

Snelle levering,goed verpakt, Enkele staaltjes zou altijd prettig zijn!

Tevreden

Besteld en 2 dagen later binnen

Goede webshop!

Veel keuze, goede producten en goede prijzen. Levering is altijd spot on. Ik ben 100 % tevreden!

Snelle levering en 4 l prima

Snelle levering en 4 l prima

Zeer goed en betrouwbaar alternatief om?

Zeer goed en betrouwbaar alternatief om snel en makkelijk zaken te bestellen die je anders bij de apotheek moet halen. Door de kortingen ook interessant ,zeker als je voldoende ineens bestelt. Leveren snel en altijd correct. �en klein minpuntje,soms iets te lang zoeken naar een product online,zoekfunctie niet zo acuraat.En iets te weinig info bij sommige producten.Maar dat geldt eigenlijk enkel als je echt op zoek bent naar iets.Als je weet wat je wil bestellen gaat het zeer vlot.

Superkorting

Superkorting. Goede leveringsservice

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, interessante prijzen.

Voor de eerste maal dat ik bij u?

Voor de eerste maal dat ik bij u besteld heb was ik zeer tevreden, alles was OK en zal zeker een volgende keer bij u bestellen .

fantastic service even the saturday?

fantastic service even the saturday delivery.

Heb mijn bestelling op 1 Juni geplaatst?

Heb mijn bestelling op 1 Juni geplaatst en heb een week later nog steeds niets ontvangen. Voor een simpel pakketje dat binnen Belgie verstuurd moet worden, vind ik dat ondermaats. Ik ben in blijde verwachting. Van Geel naar Lommel is 20 Km.

Van harte aanbevolen!

Uitstekende service, groot aanbod, interessante prijzen!

Snellevering

Snellevering. Kwalitatief goede producten. Een aanrader.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440