Zeer scherpe prijzen alleen jammer dat ?

Zeer scherpe prijzen alleen jammer dat verzendkosten blijven al bestel je voor 50euro. Dat is zonde.

Heel goede service en snelle levering.

Heel goede service en snelle levering.

Topservice en uiterst vriendelijk

Sinds kort zijn wij nieuwe klant bij Optiphar. Wij zijn uiterst tevreden met de service - zowel telefonisch als via e-mail -, de snelheid van verwerken van de bestellingen en de snelheid van levering. Je wordt ook onmiddellijk op de hoogte gehouden van allerhande wijzigingen. Optiphar komt tegemoet aan alle verwachtingen. Topservice!

Zeer snelle service!

Zeer snelle service!

Gewoon TOP!!!

Goede en snelle service.. alles zit netjes verpakt. Gemakkelijke site om te bestellen met geregeld kortingen. Gewoon TOP!!!

Snel en goed bezorgd

Snel en goed bezorgd

heb nog geen tegenvaller gehad

heb nog geen tegenvaller gehad , en heb toch reeds verschillende bestellingen gedaan

Eventjes moeten wachten op de levering ?

Eventjes moeten wachten op de levering omdat ??n van de producten niet voorradig was. Kan natuurlijk gebeuren maar had misschien bij het ingeven van de bestelling kunnen vermeld worden. Voor de rest zeer tevreden.

Snelle levering. Alleen was de verpakking van de melkpoeder aan de buitenkant een beetje kapot. Voor de rest prima service

De bestelling was keurig op tijd

De bestelling was keurig op tijd

heel tevreden van prijs en kwaliteit en ?

heel tevreden van prijs en kwaliteit en levering... dus welke bloemen moet ik nog geven... als ik al heeeeel tevreden ben Optiphar voor mij de beste online apotheek. Dank u Optiphar

snelle service

snelle service

Mega grote apotheek op de Antwerpseweg ?

Mega grote apotheek op de Antwerpseweg in Geel, super vriendelijk, behulpzaam en professioneel adviserend personeel, ik hoef niet via internet te bestellen, de zaak ligt recht tegenover mijn showroom.

You Need to communicate in english

You Need to communicate in english

• Would you recommend us? No

De producten zijn fair geprijsd en de ?

De producten zijn fair geprijsd en de bestelling wordt snel verwerkt en verzonden !!

Snelle levering, er was een misverstandje met bpost maar ontving heel snel antwoord van de mensen van optiphar, pakketje is ondertussen geleverd. Hier kom ik zeker terug

Geen tegenvallers

Geen tegenvallers! Snel en netjes levering.

Geprobeerd product maar voor mij geen ?

Geprobeerd product maar voor mij geen resultaat. SEDIPLUS SLEEP.

te weinig geld teruggebetaald?!

Mijn bestelling was niet langer voorradig. Ik heb niet het volledige bedrag teruggestort gekregen. Dit vind ik niet kunnen!

Duidelijke website, zeer snelle levering, top!

Het bestelde is snel en juist geleverd ?

Het bestelde is snel en juist geleverd geen klachten.

Heel snel

Heel snel, en correct behandeld order. ook de prijzen zijn goed.

SNelle levering + monsterje cadeau

SNelle levering + monsterje cadeau