Uitstekende service

Uitstekende service

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

Toch een beetje ontgoocheld.

Jammer dat mijn eerste bestelling in een kapotte doos aankwam (pomp van fles zat er door + geschenkverpakking van een item was ingedeukt) Mijn (dure) producten waren niet in noppenfolie verpakt waardoor ze los in de doos zaten. Er was ook geen staaltje te bespeuren. Het contact achteraf was wel heel goed en er werd een nieuw juwelenkistje (Lierac) opgestuurd. Nog steeds geen staaltje en geen briefje van de inpakdienst met verontschuldigingen. Toch een bedankje aan de klantendienst welke verontschuldigingen via mail doorstuurde! Ruime keuze, mooie kortingen. Helaas kwam de kortingscode te laat nadat ik er zelf moest om vragen.

Snel en goed.

Snel en goed.

Prima, duidelijke info op website. Keurig geleverd.

Vlotte service

Vlotte service. Goede kwaliteit. Snelle levering. Een bijgevoegd staaltje is leuk!

Prima service!

Duidelijke site, heel vlotte levering en uitstekende prijs!

Correct en stipt

Snel, altijd correct geleverd, ook bij nalevering. Goede opvolging vanaf de bestelling tot de levering.

Goede producten

Goede producten, ruime keuze. Snelle en accurate levering!

Glazen baby-flesjes besteld.

Glazen baby-flesjes besteld. Geleverd met de post. Ievertijd was prima 2 dagen. Ik heb geen klacht gehad. Dus ben ik niet bekend hoe hun after sale werkt. Daarom ook 4ster. Als ik weer iets tegen kom en bij hun terecht kom zou ik het daar ook zeker kopen. Echter was dit een eenmalige aan koop . Maar voor andere raad ik het bedrijf wel aan. Het bedrijft leverde wat het verkoopt.

Scherpe prijzen en goede zoekfunctie op webshop.

Scherpe prijzen en goede zoekfunctie op webshop.

Uitstekend!

Correct, vlotte levering, top!

Optiphar

Snelle levering. Goede verpakking. Aangename extra attentie.

Goed en op tijd

Goed en op tijd

vlotte levering

vlotte levering prijs kwaliteit ok

Snelle levering.

Snelle levering. Ook het enige web bedrijf waar ik de oogdruppels vond.

Top bedrijf on time

Top bedrijf on time

Sehr schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung, alles perfekt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

ik was zeer tevreden

ik ben zeer tevreden en alles was perfect geleverd dank u wel

Snelle levering en een extra gratis ?

Snelle levering en een extra gratis product erbij geleverd.

Levering product

Ook nog een cadeautje erbij. Super attent

heel tevreden

heel tevreden

Altijd correct, geeft dus veel vertrouwen !

Reeds meerdere bestellingen geplaatst bij "Optiphar" en steeds een zeer correcte afhandeling, zowel wat betaling als levering betreft. Dit schept uiteraard een vertrouwensband tussen hen en de klant. Ook interessante prijzen, meestal voordeliger als bij de apotheek om de hoek.

Naar verkeerde winkel geleid

Naar verkeerde winkel geleid, en extra veel tijd verloren zo.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering