Very efficient and reliable

Very efficient and reliable - actually perfect!

vulg op de plaats waar je vraagt

vulg op de plaats waar je vraagt

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Is ok

Alles is direct na men bestelling toegekomen, alles ok

Correct en snel

Correct en snel

Snelle levering alleen moesten we boete betalen qua frankering

Snelle levering en de juiste producten. Echter was het pakket niet juist gefrankeerd waardoor we een boete hebben ontvangen.

Vlugge levering

Vlugge levering

Was er snel

Was er snel, waardoor wij ook snel weer verder konden met klussen.

Super tevreden !

Tijdens bestelproces onmiddellijk telefonisch verdergeholpen bij mijn vragen. Snelle en correcte levering.

Zeer handig

Zeer handig, ook de track and trac?. Zal alleen beter moeten uitkijken om zeker het correcte product te kiezen

Snelle levering.tevreden over het ?

Snelle levering.tevreden over het product

Duidelijk en correct.

Duidelijke presentatie en correcte en snelle levering. Of het medicijn echt helpt blijkt pas over een jaar. Ik heb goede verwachtingen.

Levering was prima maar de eerste ?

Levering was prima maar de eerste pleister plakte totaal niet en was na 2x opnieuw opplakken zo droog dat we hem weggegooid hebben. De bestelling is door mij voor mijn moeder gedaan.

Snelle levering.

Snelle levering.

Alles is steeds in orde

Alles is steeds in orde. Competitieve prijzen, vrij uitgebreid aanbod, snelle levering, correcte facturatie. Zeker een aanrader!

Bezorging

In het weekend besteld, alles in prima orde ontvangen, maar helaas pas op woensdag.

Product arrived broken and spilling!

Product arrived broken and spilling!

• Would you recommend us? No

Supersnelle levering

Supersnelle levering. De volgende dag in huis. Vanuit Belgi? naar Nederland. Ik vind het knap. Bestelling was netjes verpakt. Doosjes kwamen ongeschonden aan.

Prima bedrijf

Prima bedrijf

Niet geleverd wat ik had besteld en geen uitleg; inmiddels hersteld

Mijn pakje bevatte maar de helft van de producten die ik had besteld. Er zat geen briefje in het pakje dat vermeldde waarom de producten niet geleverd waren. Ik heb meteen een mailtje gestuurd naar Optiphar om dit te melden en om uitleg gevraagd; dit is 2 dagen geleden maar nog steeds niets terug gehoord. Zojuist door Optiphar gebeld; zij hadden wel gereageerd maar mail is niet bij mij aangekomen. Inmiddels hebben zij een goede oplossing geboden, dus ben geheel tevreden.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snel levering

Snel levering

Heel tevreden.

Heel tevreden. Laat op de avond dingen aangekocht, de dag erop al geleverd!

Snel

Snel, gemakkelijk bestellen.

Snelle service en de prijs is dik ok?!

Snelle service en de prijs is dik ok?!

81 Antwerpseweg b

Geel 2440